reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
W ogóle pamiętacie jak wam tu wrzucałam "Chłopaków do wzięcia" że panna jest w ciąży bo boli ją ząb? No to ta historia też nie skończyła się wesoło

To oni wrócili do siebie i mają dziecko ? 😮 Ja zatrzymałam się na tym jak ona od niego odeszła i przeszła tą metamorfozę.
Szkoda tylko, że tacy ludzie mają dzieci.

NFZ ponosi koszta 🤣

Ale zabrać pieniądze, które idą na in vitro czyli te, które wydajemy z własnej kieszeni ;-)? Bo jedyne inne pieniądze to dofinansowania samorządowe, które są kroplą w morzu potrzeb (5 tysięcy PLN dla jednej pary).
No, Twoje z portfela zabrać i dać jemu bo po co Ci w ogóle pieniądze jak Ty dzieci nie masz? Bezdzietna labadziaro

Gdzie taki geniusz? Mam nadzieje, że pojechali go w komentarzach
Pod postem strony Częstochowy o dofinansowaniach miejskich do ivf. jakiś patusiarz z co drugim zdjęciem przy flaszce, ludzie go cisną w komentarzach a zona typowa beneficjentka 500+ pisze, ze przecież jej monsz ma racje 🤷🏻‍♀️

No, Twoje z portfela zabrać i dać jemu bo po co Ci w ogóle pieniądze jak Ty dzieci nie masz? Bezdzietna labadziaro

Pod postem strony Częstochowy o dofinansowaniach miejskich do ivf. jakiś patusiarz z co drugim zdjęciem przy flaszce, ludzie go cisną w komentarzach a zona typowa beneficjentka 500+ pisze, ze przecież jej monsz ma racje 🤷🏻‍♀️
A propos w Częstochowie jest dużo plakatów, że kochają wszystkie dzieci itp i że dofinansowują in vitro i to jest spoko

😅😅😅Może i monsz ,ale napewno nie normalnie myślący człowiek .

reklama

No ale nawet nie ma, co się wkurzać i tracić czasu na odpowiadanie takim ludziom- raz, że połowy nie zrozumieją, a dwa oni żyją w innym świecie, myślą innymi kategoriami.
Ten ich świat przebiega równolegle do naszego i ni uja nie będzie punktów stycznych🤷🏻‍♀️.

Do góry