Miętusek
Moderator
Tobie teraz po owu pójdzie w górę jak szalonaIdzie w górę, to dobry znak. Moja to zygzak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie teraz po owu pójdzie w górę jak szalonaIdzie w górę, to dobry znak. Moja to zygzak
W lutym straciłam węch i smak na 5 dni po tym czasie wszystko wróciło do normy. Zdrówka życzęEj ale ten węch i smak wróci?
Całe życie cierpię na nadwrażliwością zapachową, ale jednak wolę to niz brak węchu. Kurvva nawet człowiek nie wie czy nie pije kawy z jakimś skiziałym mlekiem
Sorka musiałamBardziej zastaanwiam się nad low carb ze względu na IO i PCOS
hahahhahah to jeszcze wszystko przede mnąSorka musiałam Zobacz załącznik 1450398
dzięki ale u mnie raczej nic z tego nie liczę na cud ale zobaczymyJa tak samo
Teraz liczymy na @klaudioszek i @Helilo
Jutro chcemy już w końcu ten dwie kreski. Bo zaraz stracę już nadzieję na ten październik. Przykry jest taki..
A tak serio to ja byłam na low carb w ubiegłym roku . Od marca do sierpnia zeszło mi 15 kg a jadłam ogromne porcje teraz powoli też wracam do tej diety plus ćwiczeniahahahhahah to jeszcze wszystko przede mną
Juz się nie moge doczekać poranka ale najpierw wytrzonuje męża nie ma wyboru, najwyżej nic z tego nie wyjdzie. Jutro poprawię, potem może mieć wolneTobie teraz po owu pójdzie w górę jak szalona
czym się inspirowałaś? skąd pomysły na dania? Liczyłaś przy tym kalorie?A tak serio to ja byłam na low carb w ubiegłym roku . Od marca do sierpnia zeszło mi 15 kg a jadłam ogromne porcje teraz powoli też wracam do tej diety plus ćwiczenia
Nie liczyłam kalorii . Odstawiłam pieczywo , makarony , słodycze , mleko . Inspirowałam się strefa przemian , mają grupę na FB i dużo filmików na YT. Zaczęłam się więcej ruszać i puc dużo wody . I bardzo mi to odpowiadało bo jadłam to co lubię , nie byłam głodna co zawsze na każdej diecie mnie wkurzało. Po ciąży wróciłam prawie do swojej wagi bez problemu mimo że w ciąży byłam istnym odkurzaczem do cukry , nie mogłam się powstrzymać. Właśnie teraz walczę aby znów przestać ten cukier pochłaniać . Słabo ta walkaczym się inspirowałaś? skąd pomysły na dania? Liczyłaś przy tym kalorie?
ja mam największy problem z jedzeniem do pracy. Pomysłów 0. Brak możliwości podgrzania.Nie liczyłam kalorii . Odstawiłam pieczywo , makarony , słodycze , mleko . Inspirowałam się strefa przemian , mają grupę na FB i dużo filmików na YT. Zaczęłam się więcej ruszać i puc dużo wody . I bardzo mi to odpowiadało bo jadłam to co lubię , nie byłam głodna co zawsze na każdej diecie mnie wkurzało. Po ciąży wróciłam prawie do swojej wagi bez problemu mimo że w ciąży byłam istnym odkurzaczem do cukry , nie mogłam się powstrzymać. Właśnie teraz walczę aby znów przestać ten cukier pochłaniać . Słabo ta walka Zobacz załącznik 1450406na tą chwilę wygląda