reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja po seksie nigdy nie miałam takich akcji...trzymam się, ze to owulacja jednak , krwawy księżyc i te rzeczy 🤣😂😁 a tak ogolnie w kwietniu jak zaszłam tez miałam różowy śluz i to mnie pociesza, we wcześniejszych cyklach nie miałam 🤷‍♀️Za 10 dni się okaże. A za 12 mam @
To w takim razie do dobry znak ten różowy śluz :D też już był chciała w końcu ten szczęśliwy cykl. Liczę na to, że za około 2-3 dni moje dziecko się zagnieździ w dobrym miejscu :D a póki co jestem 4dpo, ale temperatura tak średnio się podnosi.

Załączniki

• IMG_20221007_131032.jpg
    IMG_20221007_131032.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 31
To w takim razie do dobry znak ten różowy śluz :D też już był chciała w końcu ten szczęśliwy cykl. Liczę na to, że za około 2-3 dni moje dziecko się zagnieździ w dobrym miejscu :D a póki co jestem 4dpo, ale temperatura tak średnio się podnosi.
Idzie w górę, to dobry znak. Moja to zygzak😂🤣

Załączniki

• Screenshot_20221007-134543_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221007-134543_My Calendar.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 25
Po to kilka lat temu wprowadzili rejestrację numerów na dowód, żeby teraz w takich sytuacjach z tego korzystać. Można pójść na komisariat i zgłosić temat, podać wszystkie dane tego kogoś, najlepiej mieć wydrukowane screeny rozmów i potwierdzenie przelewu. Oni to przyjmą, często jest tak że policjant najpierw sam próbuje sobie zadzwonić, nawet przy Tobie i później. Czasem to pomaga, a czasem sprawa idzie dalej i wtedy komenda z jego miejsca zamieszkania go zawezwie na przesłuchanie (w mojej sprawie tak właśnie było).

reklama
Do góry