reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja po seksie nigdy nie miałam takich akcji...trzymam się, ze to owulacja jednak , krwawy księżyc i te rzeczy 🤣😂😁 a tak ogolnie w kwietniu jak zaszłam tez miałam różowy śluz i to mnie pociesza, we wcześniejszych cyklach nie miałam 🤷‍♀️Za 10 dni się okaże. A za 12 mam @
To w takim razie do dobry znak ten różowy śluz :D też już był chciała w końcu ten szczęśliwy cykl. Liczę na to, że za około 2-3 dni moje dziecko się zagnieździ w dobrym miejscu :D a póki co jestem 4dpo, ale temperatura tak średnio się podnosi.

Załączniki

• IMG_20221007_131032.jpg
    IMG_20221007_131032.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 36
To w takim razie do dobry znak ten różowy śluz :D też już był chciała w końcu ten szczęśliwy cykl. Liczę na to, że za około 2-3 dni moje dziecko się zagnieździ w dobrym miejscu :D a póki co jestem 4dpo, ale temperatura tak średnio się podnosi.
Idzie w górę, to dobry znak. Moja to zygzak😂🤣

Załączniki

• Screenshot_20221007-134543_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221007-134543_My Calendar.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 30
Po to kilka lat temu wprowadzili rejestrację numerów na dowód, żeby teraz w takich sytuacjach z tego korzystać. Można pójść na komisariat i zgłosić temat, podać wszystkie dane tego kogoś, najlepiej mieć wydrukowane screeny rozmów i potwierdzenie przelewu. Oni to przyjmą, często jest tak że policjant najpierw sam próbuje sobie zadzwonić, nawet przy Tobie i później. Czasem to pomaga, a czasem sprawa idzie dalej i wtedy komenda z jego miejsca zamieszkania go zawezwie na przesłuchanie (w mojej sprawie tak właśnie było).

reklama
Do góry