reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Właśnie tego się spodziewam, że nic z tego nie będzie 😔😔😔 człowiek głupi, naiwny, ale mówiłam mężowi żeby jechac samemu, zobaczyć i ewentualnie kupić to nie.... bo po co jechać te 215 km 😡😡😡
Zawsze sprawdzam, jak długo ktoś ma konto na olx, czy ma podany numer telefonu, czy da się do niego zadzwonić i pogadać przez telefon. Zawsze warto poprosić o dodatkowe zdjęcia, często można poprzez wyszukiwanie obrazem w google sprawdzić, czy zdjęcia nie są kradzione.

Co do różowego śluzu to w tym cyklu miałam idealnie.. Czyli pik 10:30, następnego dnia około 16 śluz zabarwiony na różowo. To mogłoby wskazywać na owulację.
Ale w poprzednim cyklu miałam takie plemienia z dwa razy po seksie przed owu i w trakcie owu. Więc jak z tym jest to chyba jedna wielka niewiadoma. Jak ze wszystkim :D
Ja po seksie nigdy nie miałam takich akcji...trzymam się, ze to owulacja jednak , krwawy księżyc i te rzeczy 🤣😂😁 a tak ogolnie w kwietniu jak zaszłam tez miałam różowy śluz i to mnie pociesza, we wcześniejszych cyklach nie miałam 🤷‍♀️Za 10 dni się okaże. A za 12 mam @

Ja się urodziłam jako wpadka, bo jak to moja mama powiedziała, że ojciec za dużo się na patrzył na syna sąsiadki😂😂😂 to może ja powinnam na porodówkę iść się na patrzyć hahaha 😂😂😂😂.
Też jestem z wpadki, Mama zaszła ze mną w ciążę jak moja siostra miała 4/5 miesięcy :D tata mówi że ledwie kalesony ściągnął a mamuśka już w ciąży 🤣

Zawsze sprawdzam, jak długo ktoś ma konto na olx, czy ma podany numer telefonu, czy da się do niego zadzwonić i pogadać przez telefon. Zawsze warto poprosić o dodatkowe zdjęcia, często można poprzez wyszukiwanie obrazem w google sprawdzić, czy zdjęcia nie są kradzione.

Wszystko to sprawdziliśmy, gościu kupę czasu na olx był, pozytywne opinie miał, przez tel gadał z mężem kilka razy, zdjecia wysyłał ale niestety w google nie sprawdziliśmy 😏
Wkurzyłam się jak kilka dni nie przyszła paczka i chciałam wejsc na to ogłoszenie i dupa... usunięte ... Na SMS odpisywał, ale tel nie odbierał, jak napisałam mu że mąż jest na policji, nawet mu zdj komisariatu wysłałam to pisał że paczka wysłana i żeby poczekać on zadzwoni do córki i się dowie czemu tak długo paczka nie doszła i nagle kontakt się urwał, nawet na SMS nie odpisał....

Ja niczego nie kupuję juz z przelewem *przed* nie ufam, no chyba ze pierdoły do 50zł. Wole vinted lub allegro i zawsze proponuje chetnym na zakup u mnie te formy sprzedaży.

reklama
Wszystko to sprawdziliśmy, gościu kupę czasu na olx był, pozytywne opinie miał, przez tel gadał z mężem kilka razy, zdjecia wysyłał ale niestety w google nie sprawdziliśmy 😏
Wkurzyłam się jak kilka dni nie przyszła paczka i chciałam wejsc na to ogłoszenie i dupa... usunięte ... Na SMS odpisywał, ale tel nie odbierał, jak napisałam mu że mąż jest na policji, nawet mu zdj komisariatu wysłałam to pisał że paczka wysłana i żeby poczekać on zadzwoni do córki i się dowie czemu tak długo paczka nie doszła i nagle kontakt się urwał, nawet na SMS nie odpisał....
Jak macie do niego numer telefonu to jest jakiś tam plus, policja po numerze go namierzy

Do góry