Mrufka@@1
Fanka BB :)
No nieeeeeeeeeBonzur @olka11135 , zgłaszam
Czerwona, żywa krew, nie jakieś tam plamienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nieeeeeeeeeBonzur @olka11135 , zgłaszam
Zawsze sprawdzam, jak długo ktoś ma konto na olx, czy ma podany numer telefonu, czy da się do niego zadzwonić i pogadać przez telefon. Zawsze warto poprosić o dodatkowe zdjęcia, często można poprzez wyszukiwanie obrazem w google sprawdzić, czy zdjęcia nie są kradzione.Właśnie tego się spodziewam, że nic z tego nie będzie człowiek głupi, naiwny, ale mówiłam mężowi żeby jechac samemu, zobaczyć i ewentualnie kupić to nie.... bo po co jechać te 215 km
Ja po seksie nigdy nie miałam takich akcji...trzymam się, ze to owulacja jednak , krwawy księżyc i te rzeczy a tak ogolnie w kwietniu jak zaszłam tez miałam różowy śluz i to mnie pociesza, we wcześniejszych cyklach nie miałam Za 10 dni się okaże. A za 12 mam @Co do różowego śluzu to w tym cyklu miałam idealnie.. Czyli pik 10:30, następnego dnia około 16 śluz zabarwiony na różowo. To mogłoby wskazywać na owulację.
Ale w poprzednim cyklu miałam takie plemienia z dwa razy po seksie przed owu i w trakcie owu. Więc jak z tym jest to chyba jedna wielka niewiadoma. Jak ze wszystkim
Kurde…Tak liczyłam na Ciebie .Bonzur @olka11135 , zgłaszam
Też jestem z wpadki, Mama zaszła ze mną w ciążę jak moja siostra miała 4/5 miesięcy tata mówi że ledwie kalesony ściągnął a mamuśka już w ciążyJa się urodziłam jako wpadka, bo jak to moja mama powiedziała, że ojciec za dużo się na patrzył na syna sąsiadki to może ja powinnam na porodówkę iść się na patrzyć hahaha .
Zawsze sprawdzam, jak długo ktoś ma konto na olx, czy ma podany numer telefonu, czy da się do niego zadzwonić i pogadać przez telefon. Zawsze warto poprosić o dodatkowe zdjęcia, często można poprzez wyszukiwanie obrazem w google sprawdzić, czy zdjęcia nie są kradzione.
Ja niczego nie kupuję juz z przelewem *przed* nie ufam, no chyba ze pierdoły do 50zł. Wole vinted lub allegro i zawsze proponuje chetnym na zakup u mnie te formy sprzedaży.Zawsze sprawdzam, jak długo ktoś ma konto na olx, czy ma podany numer telefonu, czy da się do niego zadzwonić i pogadać przez telefon. Zawsze warto poprosić o dodatkowe zdjęcia, często można poprzez wyszukiwanie obrazem w google sprawdzić, czy zdjęcia nie są kradzione.
Ja bylam na keto. 2 miesiące chyba wytrzymałam, 6 kg w dołStosuje któraś z Was jaką dietę? Keto, Low carb?
Jak macie do niego numer telefonu to jest jakiś tam plus, policja po numerze go namierzyWszystko to sprawdziliśmy, gościu kupę czasu na olx był, pozytywne opinie miał, przez tel gadał z mężem kilka razy, zdjecia wysyłał ale niestety w google nie sprawdziliśmy
Wkurzyłam się jak kilka dni nie przyszła paczka i chciałam wejsc na to ogłoszenie i dupa... usunięte ... Na SMS odpisywał, ale tel nie odbierał, jak napisałam mu że mąż jest na policji, nawet mu zdj komisariatu wysłałam to pisał że paczka wysłana i żeby poczekać on zadzwoni do córki i się dowie czemu tak długo paczka nie doszła i nagle kontakt się urwał, nawet na SMS nie odpisał....