reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....

@997tenNumerToKlopoty ?
Ty się znasz, sprowadź mnie na ziemię... Niby to tylko tysiak ale wolałabym go na coś innego przeznaczyć 😔

A mnie w końcu udało się dopchać do ginekologa co prawda wizyta za miesiąc ale będzie w okresie dni płodnych to może mi powie czy jestem przed czy po owulacji przy okazji . Do tego zrobię sobie podstawowe badania . No chyba że do tego czasu będę w ciąży 😂choć chodzi mi po głowie też zmiana pracy i jestem trochę w kropce nie wiem co ze sobą robić 😜czy któraś z was zmieniała prace podczas starań ?

Dziewczyny zrobiłam owulak i premom zwariował🤣😱 szkoda, że nie mam wiecej aż myślę co jest w Rossmann zeby kupić na te 2 dni jeszcze i sprawdzić, ale ten rozowy sluz nie oznacza, ze pęcherzyk pękł dziś?
Co do różowego śluzu to w tym cyklu miałam idealnie.. Czyli pik 10:30, następnego dnia około 16 śluz zabarwiony na różowo. To mogłoby wskazywać na owulację.
Ale w poprzednim cyklu miałam takie plemienia z dwa razy po seksie przed owu i w trakcie owu. Więc jak z tym jest to chyba jedna wielka niewiadoma. Jak ze wszystkim :D

A mnie w końcu udało się dopchać do ginekologa co prawda wizyta za miesiąc ale będzie w okresie dni płodnych to może mi powie czy jestem przed czy po owulacji przy okazji . Do tego zrobię sobie podstawowe badania . No chyba że do tego czasu będę w ciąży 😂choć chodzi mi po głowie też zmiana pracy i jestem trochę w kropce nie wiem co ze sobą robić 😜czy któraś z was zmieniała prace podczas starań ?
Oo też się chętnie dowiem... Mam dosyć stresującą pracę. Tak naprawdę jestem tam jeszcze tylko ze względu na starania, bo nie chcę w nowej iść od razu na L4.

Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....
Miałam taką sprawę, nawet poszła do prokuratury i prokuratura umorzyła

Nie zmieniałam pracy, ale biorę mniej projektów na siebie, żeby się mniej spinać i nie być chronicznie podmęczoną. Efekty samopoczuciowe są, kresek brak :p

reklama
Do góry