reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....

@997tenNumerToKlopoty ?
Ty się znasz, sprowadź mnie na ziemię... Niby to tylko tysiak ale wolałabym go na coś innego przeznaczyć 😔

A mnie w końcu udało się dopchać do ginekologa co prawda wizyta za miesiąc ale będzie w okresie dni płodnych to może mi powie czy jestem przed czy po owulacji przy okazji . Do tego zrobię sobie podstawowe badania . No chyba że do tego czasu będę w ciąży 😂choć chodzi mi po głowie też zmiana pracy i jestem trochę w kropce nie wiem co ze sobą robić 😜czy któraś z was zmieniała prace podczas starań ?

Dziewczyny zrobiłam owulak i premom zwariował🤣😱 szkoda, że nie mam wiecej aż myślę co jest w Rossmann zeby kupić na te 2 dni jeszcze i sprawdzić, ale ten rozowy sluz nie oznacza, ze pęcherzyk pękł dziś?
Co do różowego śluzu to w tym cyklu miałam idealnie.. Czyli pik 10:30, następnego dnia około 16 śluz zabarwiony na różowo. To mogłoby wskazywać na owulację.
Ale w poprzednim cyklu miałam takie plemienia z dwa razy po seksie przed owu i w trakcie owu. Więc jak z tym jest to chyba jedna wielka niewiadoma. Jak ze wszystkim :D

A mnie w końcu udało się dopchać do ginekologa co prawda wizyta za miesiąc ale będzie w okresie dni płodnych to może mi powie czy jestem przed czy po owulacji przy okazji . Do tego zrobię sobie podstawowe badania . No chyba że do tego czasu będę w ciąży 😂choć chodzi mi po głowie też zmiana pracy i jestem trochę w kropce nie wiem co ze sobą robić 😜czy któraś z was zmieniała prace podczas starań ?
Oo też się chętnie dowiem... Mam dosyć stresującą pracę. Tak naprawdę jestem tam jeszcze tylko ze względu na starania, bo nie chcę w nowej iść od razu na L4.

Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....
Miałam taką sprawę, nawet poszła do prokuratury i prokuratura umorzyła

Nie zmieniałam pracy, ale biorę mniej projektów na siebie, żeby się mniej spinać i nie być chronicznie podmęczoną. Efekty samopoczuciowe są, kresek brak :p

reklama
Do góry