królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
To musi coś znaczyć, a pełnia tuż tużU mnie to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To musi coś znaczyć, a pełnia tuż tużU mnie to samo
Ja korzystam z kalkulatora i zmieniam celcjusza na far..... przepraszam wymówić latwiej niz pisaćA mam pytanie, już kiedyś próbowałam i nie mogłam zmienić w premom tych stopni F na °C ... Jak to zmienić
Ja korzystam z kalkulatora i zmieniam celcjusza na far..... przepraszam wymówić latwiej niz pisać
najpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenieA mam pytanie, już kiedyś próbowałam i nie mogłam zmienić w premom tych stopni F na °C ... Jak to zmienić
Czyli nie da się tam zmienić
Muszę i ja tak zrobi jak Ty...
najpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenie
O żesz, a ja wymieniam i wymieniamnajpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenie
Myślę, że jak zmienisz jednostki, to poprzednie wartości też Ci aplikacja przeliczy na stopnie Celsjusza. Chyba, że się już tak polubiłaś z tym kalkulatoremO żesz, a ja wymieniam i wymieniam
No nic do konca cyklu już dociagnę tak
Oki próbujeMyślę, że jak zmienisz jednostki, to poprzednie wartości też Ci aplikacja przeliczy na stopnie Celsjusza. Chyba, że się już tak polubiłaś z tym kalkulatorem