reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A mam pytanie, już kiedyś próbowałam i nie mogłam zmienić w premom tych stopni F na °C ... Jak to zmienić 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
najpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenie

Załączniki

• IMG_1169.jpeg
    IMG_1169.jpeg
    49,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....

Do góry