reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
ale to prawda.. ja wolę markowe kupić jak dziecko ma dłużej jeden rozmiar niż np. teraz gdzie mi dziecko co 1,5 miesiąca zmienia rozmiar...
O to właśnie chodzi. Kupienie lepszej jakości ubrania ma sens, jeśli dziecko w tym trochę pochodzi, ale noworodek błyskawicznie wyrasta z ubranek. Nie mówię o tym, że ubierać w byle co, tylko że nie trzeba kupować śpiochów za 150 zł sztuka :p Moja siostra dostała w prezencie bardzo dużo ubrań dla pierwszego syna i wielu nawet nie zdążyła założyć, bo gówniaczek wyrósł.

Bardziej w temacie wątku - tak mnie dziś napierdziela z prawej strony, że aż ciepło się rozchodzi. Jak nic implantacja 6dpo, pięcioraczki, łiiii :D

O to właśnie chodzi. Kupienie lepszej jakości ubrania ma sens, jeśli dziecko w tym trochę pochodzi, ale noworodek błyskawicznie wyrasta z ubranek. Nie mówię o tym, że ubierać w byle co, tylko że nie trzeba kupować śpiochów za 150 zł sztuka :p Moja siostra dostała w prezencie bardzo dużo ubrań dla pierwszego syna i wielu nawet nie zdążyła założyć, bo gówniaczek wyrósł.

Bardziej w temacie wątku - tak mnie dziś napierdziela z prawej strony, że aż ciepło się rozchodzi. Jak nic implantacja 6dpo, pięcioraczki, łiiii :D
3mam kciuki za te twoja 5raczki✊✊

3mam kciuki za te twoja 5raczki✊✊
W sumie to szkoda, że nie ma testów, które pokażą ile kropków powstało :D Śmieję się z tych pięcioraczków w swoim przypadku, ale jak któraś z dziewczyn miała potwierdzoną podwójną owu, to bomba by był taki test... Acz wiem, że fizjologicznie to nie do rozwiązania.

Ja i tak szanuję te dziewczyny za to, że podjęły się wychowania dzieci
No też podziwiam. Z tego co pamiętam to bardzo mocna depresję poporodową miała bo moja mama na siłe jej dziecko przystawiała do piersi i pokazywała jak się nim zając dzięki temu jakoś ona zaczęła kochać go, bo tak to ona nic z nim nie robiła, nie brała go na ręce nic. Po roku ona przyznała się mojej mamie, że chyba powoli zaczyna kochać swoje dziecko.
Teraz ma trójkę dzieci z moim bratem tylko tego pierwszego, i widzę że ona mojego bratanka rozpuszcza. I też trochę faworywuje ale mam wrażenie że tylko dlatego bo ma do siebie żal jaka była dla niego na początku. 😶

No też podziwiam. Z tego co pamiętam to bardzo mocna depresję poporodową miała bo moja mama na siłe jej dziecko przystawiała do piersi i pokazywała jak się nim zając dzięki temu jakoś ona zaczęła kochać go, bo tak to ona nic z nim nie robiła, nie brała go na ręce nic. Po roku ona przyznała się mojej mamie, że chyba powoli zaczyna kochać swoje dziecko.
Teraz ma trójkę dzieci z moim bratem tylko tego pierwszego, i widzę że ona mojego bratanka rozpuszcza. I też trochę faworywuje ale mam wrażenie że tylko dlatego bo ma do siebie żal jaka była dla niego na początku. 😶
Tak może być ;)

W sumie to szkoda, że nie ma testów, które pokażą ile kropków powstało :D Śmieję się z tych pięcioraczków w swoim przypadku, ale jak któraś z dziewczyn miała potwierdzoną podwójną owu, to bomba by był taki test... Acz wiem, że fizjologicznie to nie do rozwiązania.
Ja to od zawsze marzyłam o bliźniakach i jakby taki test mi wykazal ze sa dwa kropki to bym się chyba poplakala. Ja jeszcze zaluje ze nie ma takiego testu przed owulacja, aby pokazywal ile mozna zaplodnic 🤣🙄😅

No tak. Chociaż ja bardzo chce 1😂🤷‍♀️, a wszyscy jak na złość życzą mi bliźniaków 😂😂😂. A ja jak narazie jestem za tym żeby mieć tylko jedno dziecko,chociaż nie wykluczam, że nie zmieni mi się po urodzeniu 😂🤷‍♀️, no i wiadomo jakby okazała się ciąża bliźniacza i tak bym się cieszyła. Na ten moment marzę o jednym cudzie ❤️

reklama
Do góry