reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Jutro, chociaż to też tak "pi razy oko", moje cykle są podobne do cyklów @olka11135 - raz 30, raz 35 a raz nawet dwa-trzy miesiące bez okresu. Teraz miałam monitoring i wiem że pęcherzyk pękł. Trzeba czekać :)

To czekamy z Tobą ❤️❤️❤️
Mam nadzieję że i u Ciebie kropek na pokładzie ❤️❤️❤️❤️❤️
Może to plamienie to znak, skoro w poprzedniej ciąży tak było 🤷🏻‍♀️🙂

Witam w klubie , już mnie to tak dobija że od dwóch dni ciągle poplakuje po kątach , moje owulaki też blade a temperatura na też na na nic nie wskazuje ehh niby premom dopiero przewiduje owu ale dziś już 20 DC 🤦‍♀️🙇🤷Zobacz załącznik 1449927
Tez prowadzę ten kalendarzyk i dalej madrzejsza nie jestem.

Załączniki

• 20221006_083408.jpg
    20221006_083408.jpg
    148,5 KB · Wyświetleń: 66
Ten Twój wykres jest tak dziwny, że nie wiem co powiedzieć 😂 z jednej strony trochę jak po owu, z drugiej chooy wie kiedy ta owu mogła być
Dokładnie też tak myślę **chooj wi**... jutro zrobię test. I nie wiem czy kupować te testy owu jeszcze czy pozostać przy tymz ze dzis i jutro i koniec sprawdzania. Dziś 18 dzien cyklu, temperatura wczoraj 36.74 dzis 36.80

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry