reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

U mnie to nawet owulaki nie wychodzą a ponoc to dzien owu dziś, masakra, jedynie temperatura z 36.74 na 36.80
Witam w klubie , już mnie to tak dobija że od dwóch dni ciągle poplakuje po kątach , moje owulaki też blade a temperatura na też na na nic nie wskazuje ehh niby premom dopiero przewiduje owu ale dziś już 20 DC 🤦‍♀️🙇🤷
Screenshot_2022-10-06-07-59-22-90_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg

reklama
Dzięki za smutaski 😉
Ja jeszcze nie tracę nadziei bo w poprzedniej ciąży miałam podobnie, z tym że nie nastawiałam się na ciążę w ogóle, nie miałam monitoringu itd. Ale takie plamienie też było, a nawet trochę bardziej czerwone, mniej więcej z 3 dni nosiłam podpaski (bo byłam wtedy w pracy). Uspokoił mnie trochę ten test bo już mi biło na dekiel 🙃

No według kalendarzyka dziś owu, ale czuję, że jej nie ma, a tak też ten cykl miałam nie liczyć bo wielka nie wiadomo, a jeszcze brałam antybiotyk silny i zrobił mi się stan zapalny, na szczęście do gina napisałam i już mi coś przepisał 🙈, więc mam nadzieję, że szybko mi przejdzie i przyjdzie @ i wreszcie bd mogli zacząć jakieś badania 🥰
U mnie tez dzis a sluz bialy, gesty, lepki i szyjka odwrocona. To niby jakby po, a paski owu słabe, jedynie temperatura ponad kreską.

Załączniki

• Screenshot_20221006-082705_Flo.jpg
    Screenshot_20221006-082705_Flo.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 36
  • Screenshot_20221006-082505_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221006-082505_My Calendar.jpg
    227,6 KB · Wyświetleń: 33
Dzięki za smutaski 😉
Ja jeszcze nie tracę nadziei bo w poprzedniej ciąży miałam podobnie, z tym że nie nastawiałam się na ciążę w ogóle, nie miałam monitoringu itd. Ale takie plamienie też było, a nawet trochę bardziej czerwone, mniej więcej z 3 dni nosiłam podpaski (bo byłam wtedy w pracy). Uspokoił mnie trochę ten test bo już mi biło na dekiel 🙃

A kiedy masz mieć planowo @?
😏

reklama
U mnie tez dzis a sluz bialy, gesty, lepki i szyjka odwrocona. To niby jakby po, a paski owu słabe, jedynie temperatura ponad kreską.
O kurcze to faktycznie, ale wierzę, że będzie jednak ❤️. Ja tak spokojnie bo nawet gin mówi, że może być stracony, ale po miesiączce sprawdzamy czy wróciły owu i badam progesteron, a jeśli okaże się, że nie ma to mówił, że najprawdopodobniej już wprowadzimy farmakologie, więc czekam na🩸

Do góry