reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

Tak :) z tym ze ja zawsze miałam bardzo bolesne okresy. A teraz do tych silnych bólów nie doszło. Tylko takie lekkie podolewanie jakie jest 1-2 dni przed. Także jedyne co to mogłam przypuszczać ze się przesunie ...
Tak się składa że też mam bardzo bolesne @ a ból towarzyszy mi jeszcze jakiś tydzień przed. Teraz też tak mam chociaż 2 dni miałam dość mocne pobolewanie szczególnie po przebudzeniu się. Teraz ustalo i nie boli do testowania mam 5 dni. Ale kości mnie na sikańca [emoji16] wiem że wyjdzie negatywny bo jest jeszcze za wcześnie. Poza tym jest ok jedynie denerwuje się że nie zafasolkowało [emoji20] od iui jest dziś 9 dzień

reklama
Tak się składa że też mam bardzo bolesne @ a ból towarzyszy mi jeszcze jakiś tydzień przed. Teraz też tak mam chociaż 2 dni miałam dość mocne pobolewanie szczególnie po przebudzeniu się. Teraz ustalo i nie boli do testowania mam 5 dni. Ale kości mnie na sikańca [emoji16] wiem że wyjdzie negatywny bo jest jeszcze za wcześnie. Poza tym jest ok jedynie denerwuje się że nie zafasolkowało [emoji20] od iui jest dziś 9 dzień
Poczekaj spokojnie do terminu @ :)

Czesc dziewczyny!
Ja tez mam testowanie na 12.10
Bardzo bym chciala zeby sie udalo. Poronilam w czerwcu, i po tej stracie bardzo bym chciala juz teraz wiedziec czy sie udalo czy nie. Przed poronieniem tez troche zajelo zeby sie udalo, a skonczylo sie jak sie skonczylo..
gratuluje tym ktorym sie udalo.
I czekamy prawie wszystkie do piatku ;*

Czesc dziewczyny!
Ja tez mam testowanie na 12.10
Bardzo bym chciala zeby sie udalo. Poronilam w czerwcu, i po tej stracie bardzo bym chciala juz teraz wiedziec czy sie udalo czy nie. Przed poronieniem tez troche zajelo zeby sie udalo, a skonczylo sie jak sie skonczylo..
gratuluje tym ktorym sie udalo.
I czekamy prawie wszystkie do piatku ;*
Cześć trzymamy kciuki, będzie wszystko dobrze. Mnie nachodzi zrobić sikańca już wczoraj kupiłam test. Betę również mam 12.10. Ale pewnie zaczekam do piątku.

No a jednak nie wytrzymałam zrobiłam ten holerny test . Niestety dziewczyny jedna kreska. Objawy @ [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji22] [emoji22]

Gu1505- strasznie mi przykro. Szkoda ze sobie same nie mozemy zadecydowac kiedy byc w ciazyc wlaczyc jakis przysick i juz.
Ja tez mam ochote na sikanca, ale sie powstrzymam. Jak do wczoraj nie czulam nic, dwa dni mnie kuł prawy jajnik, i to 4 dni po owu/chyba ze mi sie przesunela..
Nastepnym razem bedzie dobrze!!
A moze jeszcze teraz wyjdzie ze jestes. Moze troche za wczesnie. Trzymaj sie!! ;**

reklama
Gu1505- strasznie mi przykro. Szkoda ze sobie same nie mozemy zadecydowac kiedy byc w ciazyc wlaczyc jakis przysick i juz.
Ja tez mam ochote na sikanca, ale sie powstrzymam. Jak do wczoraj nie czulam nic, dwa dni mnie kuł prawy jajnik, i to 4 dni po owu/chyba ze mi sie przesunela..
Nastepnym razem bedzie dobrze!!
A moze jeszcze teraz wyjdzie ze jestes. Moze troche za wczesnie. Trzymaj sie!! ;**
Dzięki za wsparcie badanie hcg mam na 12.10 do tego czasu nie robię żadnych testów. Ten wynik będzie najbardziej wiarygodny. Chociaż podświadomie wiem że w tym cyklu nie wyszło. Chyba że zdarzy się cud.

Do góry