reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

Dziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD

reklama
Dziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD
Mamy podobnie:)też czekamy :)musimy trzymać za siebie kciuki✊✊✊

A który masz dc?

No hej. Mi do testowania zostało 5 dni. Brzuch mnie boli od 2 dni najbardziej przed przebudzenie się w ciągu dnia jest znośnie. Poza tym innych dolegliwości nie mam.

To czekamy, ale ja jestem max niecierpliwa :p
No ja tez i do tego dziewczyny dzisiaj jechałam rowerem do sklepu jak wróciłam to miałam taki ból podbrzusza że aż głośno była moja reakcja przez moment...No nigdy tak nie miałam :(boję się ..wgl nie wiem już czy jeździć rowerem bo ja do pracy zawsze jeżdżę...Nie mam daleko ale wygoda..

Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Dzisiaj rano powtórzyłam :)

Załączniki

• 3AD9A2CC-BE8C-441B-9F0D-EAE380A33BBB.jpeg
    3AD9A2CC-BE8C-441B-9F0D-EAE380A33BBB.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 343
reklama
Do góry