Dziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD
reklama
Asik1234
Fanka BB :)
Mamy podobnieteż czekamy musimy trzymać za siebie kciukiDziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD
Asik1234
A który masz dc?Dziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD
Gu1505
No hej. Mi do testowania zostało 5 dni. Brzuch mnie boli od 2 dni najbardziej przed przebudzenie się w ciągu dnia jest znośnie. Poza tym innych dolegliwości nie mam.Dziewczyny, no ja testuje w przyszłą niedzielę. To co wydaje mi się dziwne to już 10 dni przed spodziewana miesiączka zaczal mnie boleć brzuch jak na okres. Takie bóle zwykle miałam dzień albo 2 przed okresem. Bolą mnie mega piersi ale to w sumie zawsze tak miałam. Ale to co jest mega dziwne i pierwszy raz tak mam to mega mnie bolą pachwiny nóg. Jakbym coś mega ćwiczył a nie pamiętam kiedy to robiłam. Chodzić nie mogę aż xD
Gu1505
Podobnie mamTo czekamy, ale ja jestem max niecierpliwa
Asik1234
No ja tez i do tego dziewczyny dzisiaj jechałam rowerem do sklepu jak wróciłam to miałam taki ból podbrzusza że aż głośno była moja reakcja przez moment...No nigdy tak nie miałam boję się ..wgl nie wiem już czy jeździć rowerem bo ja do pracy zawsze jeżdżę...Nie mam daleko ale wygoda..To czekamy, ale ja jestem max niecierpliwa
reklama
Asik1234
Ale piękne 2 kreseczki kochana gratulacje! a co myślisz może też zrobię co?najwyżej powtórzę za te kilka dni jak nic nie wyjdzie coWczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Dzisiaj rano powtórzyłam
Podziel się: