reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Nie wiem co napisać ale nabijam strony :D zjadłam właśnie potrawkę z kurczaka i będę jechać na trening, chociaż troszkę mnie brzuszek boli, ale w sumie nie musiałam wziąć ani jednej tabletki przeciwbólowej, ale bardzo uważałam na dietę przez ostatni tydzień, by nie jest świństw i jednak mniej boli brzuch :p

nie, oddaję berło w ręce @Bolilol 😃
Killing Eve Cleaning GIF by BBC America

Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy mnie ktoś kojarzy ale znikłam z forum na jakiś czas. Musiała mi głowa odpocząć. (Dziewczyna z niskim Amh I niskim stosunkiem FSH do LH).
Teraz minął rok odkąd się staramy. Zaczęłyśmy szukanie problemu dlaczego się nie udaje. Na pierwszy rzut było powtórzenie Amh ale niestety wynik się powtórzył. Przed nami badanie nasienia.
Owulacje mam potwierdzone.
Teraz miałam robione badanie bakterii ( bakteriologia + mykologia + chlamydia).
Proszę was o interpretację wyniku bo w ogóle nie wiem o co w tym chodzi.
Ps. Trzymam za was wszystkie kciuki 👌
Mam nadzieję że wszystkim kiedyś się wkoncu uda ❤️

Załączniki

• Screenshot_20230728-134747_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230728-134747_Samsung Internet.jpg
    123,2 KB · Wyświetleń: 74
  • Screenshot_20230728-134806_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230728-134806_Samsung Internet.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 79
Nie wiem co napisać ale nabijam strony :D zjadłam właśnie potrawkę z kurczaka i będę jechać na trening, chociaż troszkę mnie brzuszek boli, ale w sumie nie musiałam wziąć ani jednej tabletki przeciwbólowej, ale bardzo uważałam na dietę przez ostatni tydzień, by nie jest świństw i jednak mniej boli brzuch :p
Co to za potrawka z kurczaka? 😁

reklama
Do góry