reklama
Kejcik
Fanka BB :)
a to chujki przebrzydłe!A mi pier***** kur** ślimaki moje papryczki nadgryzły.
Panda91
Nie wiem co napisać ale nabijam strony zjadłam właśnie potrawkę z kurczaka i będę jechać na trening, chociaż troszkę mnie brzuszek boli, ale w sumie nie musiałam wziąć ani jednej tabletki przeciwbólowej, ale bardzo uważałam na dietę przez ostatni tydzień, by nie jest świństw i jednak mniej boli brzuch
Brownie1992
Moderator
nie, oddaję berło w ręce @Bolilol
Pierwsze 🥰
Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy mnie ktoś kojarzy ale znikłam z forum na jakiś czas. Musiała mi głowa odpocząć. (Dziewczyna z niskim Amh I niskim stosunkiem FSH do LH).
Teraz minął rok odkąd się staramy. Zaczęłyśmy szukanie problemu dlaczego się nie udaje. Na pierwszy rzut było powtórzenie Amh ale niestety wynik się powtórzył. Przed nami badanie nasienia.
Owulacje mam potwierdzone.
Teraz miałam robione badanie bakterii ( bakteriologia + mykologia + chlamydia).
Proszę was o interpretację wyniku bo w ogóle nie wiem o co w tym chodzi.
Ps. Trzymam za was wszystkie kciuki
Mam nadzieję że wszystkim kiedyś się wkoncu uda
Nie wiem czy mnie ktoś kojarzy ale znikłam z forum na jakiś czas. Musiała mi głowa odpocząć. (Dziewczyna z niskim Amh I niskim stosunkiem FSH do LH).
Teraz minął rok odkąd się staramy. Zaczęłyśmy szukanie problemu dlaczego się nie udaje. Na pierwszy rzut było powtórzenie Amh ale niestety wynik się powtórzył. Przed nami badanie nasienia.
Owulacje mam potwierdzone.
Teraz miałam robione badanie bakterii ( bakteriologia + mykologia + chlamydia).
Proszę was o interpretację wyniku bo w ogóle nie wiem o co w tym chodzi.
Ps. Trzymam za was wszystkie kciuki
Mam nadzieję że wszystkim kiedyś się wkoncu uda
Załączniki
Brownie1992
Moderator
Co to za potrawka z kurczaka?Nie wiem co napisać ale nabijam strony zjadłam właśnie potrawkę z kurczaka i będę jechać na trening, chociaż troszkę mnie brzuszek boli, ale w sumie nie musiałam wziąć ani jednej tabletki przeciwbólowej, ale bardzo uważałam na dietę przez ostatni tydzień, by nie jest świństw i jednak mniej boli brzuch
reklama
Deess.
tych ślimaków w tym roku od groma 2 razy sadziłam kwiaty na rabatce i zjadły wszystkoA mi pier***** kur** ślimaki moje papryczki nadgryzły.