Wiola.G1234
Fanka BB :)
no to czekamy z niecierpliwościąW sierpniu w sensie 1 sierpnia się na nie przeniesiemy
31 albo 30 lipca zostaną utworzone, ale tylko po to, by wpisywać daty testowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to czekamy z niecierpliwościąW sierpniu w sensie 1 sierpnia się na nie przeniesiemy
31 albo 30 lipca zostaną utworzone, ale tylko po to, by wpisywać daty testowania
Ja przyznaje, przegapiłam z premedytacją, noga mi nie pozwoli uczestniczyć w tych wyzwaniach ale gdybym mogła to bym głosowała na pilatesNa razie w głosowaniu wyzwaniowym mamy 5 głosów na plank+przysiady i 4 na pilates przy ścianie.
Jeśli ktoś przegapił post z głosowaniem, a chciałby brać udział w wyzwaniu, to głosowanie odbywa się na stronie 900, zapraszam
Robię co mogę moja drogaJeszcze tu trzeba naskrobać minimum 88 stron moje drogie to nie tak szybko te przenosiny
Również czekam na sierpnioweno to czekamy z niecierpliwością
Tak. I prosto z sierpniowych kresek na kwietniówkiRównież czekam na sierpniowe
Kwiecień naszym miesiącemTak. I prosto z sierpniowych kresek na kwietniówki
ona chyba miała jechać gdzieś pod jakieś namioty czy coś?
Na razie w głosowaniu wyzwaniowym mamy 5 głosów na plank+przysiady i 4 na pilates przy ścianie.
Jeśli ktoś przegapił post z głosowaniem, a chciałby brać udział w wyzwaniu, to głosowanie odbywa się na stronie 900, zapraszam