reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
coś jakby tam prześwitywało… ale to chyba jest płytkowy z doz, prawda? Mam wrażenie, że one mają jakąś zajebiście mocną fabryczną, bo zrobiłam ich już kilka i przy każdym widziałam kreskęjak robię zdj to praktycznie nie widać, wzięłam szary efekt i o... Ale nie wiem czy to nie testowa
Wiola.G1234
Wiola.G1234
o matko co za jakość wyszłaAle to testowa raczej ,nie nakręcam się czekam do poniedziałku
królowa_kresek😉🙃
FotoJa zrobiłam test ciążowy i mam wrażenie że widzę cień cienia...
Tralalala25
zdecydowanie bardziej polecam strumieniowe z doz, jak nie było ciąży to były białe a jak była to już bardzo niską betę wyłapały taką kreską widoczną na pierwszy rzut okaAle to testowa raczej ,nie nakręcam się czekam do poniedziałku
Wiola.G1234
wyjebałam ten test ale to nie z doz tylko jakieś z allegro najbardziej mi się sprawdzały z pinka strumieniowe ale ich mi szkoda czekam do poniedziałkuzdecydowanie bardziej polecam strumieniowe z doz, jak nie było ciąży to były białe a jak była to już bardzo niską betę wyłapały taką kreską widoczną na pierwszy rzut oka
Tralalala25
aa ok to w takim razie bardzo podobne do tych doz. A ile dziś jesteś dpo?wyjebałam ten test ale to nie z doz tylko jakieś z allegro najbardziej mi się sprawdzały z pinka strumieniowe ale ich mi szkoda czekam do poniedziałku
reklama
Wiola.G1234
teoretycznie 9 (chyba ) bo już sama nie wiem czekam do poniedziałku cierpliwieaa ok to w takim razie bardzo podobne do tych doz. A ile dziś jesteś dpo?