reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Boże nie ogarniam tych testów owulacyjnych . W 12 dniu cyklu był niby pik potem 13,14,15 blada kreska to już dalej nie robiłam.. a dziś przed chwilą zrobiłam z ciekawości test owulacyjny i prawie takiego samego koloru kreski 🙈 coś czuję że jednak nie pyknie nic :/
Ale w tedy w tym 12 to bolały mnie mega jajniki ,a teraz nic jedynie mdłości mnie męczą trzeci dzień 🙈

reklama
Boże nie ogarniam tych testów owulacyjnych . W 12 dniu cyklu był niby pik potem 13,14,15 blada kreska to już dalej nie robiłam.. a dziś przed chwilą zrobiłam z ciekawości test owulacyjny i prawie takiego samego koloru kreski 🙈 coś czuję że jednak nie pyknie nic :/
Ale w tedy w tym 12 to bolały mnie mega jajniki ,a teraz nic jedynie mdłości mnie męczą trzeci dzień 🙈
a dzis który to dzien cyklu? mnie męczy tak samo, ale jeszcze pięknej kreski nje wyszczałam. u mnie 15dc

Mam nadzieję, że wkońcu Twoje problemy się skończą i dowiesz się od czego to wszystko się dzieje.
Nie jesteś sama, ja też zdecydowanie w tej grupie mniej fit 😅 ale coś tam staram się robić w tym kierunku, coś nawet osiągnęłam - ale nadal brakuje do ideału.
Ja mam takie wagowe wzloty i upadki, a ostatnio mam wrażenie, że rosnę w oczach. Urlop mi nie służy, bo w pracy to chodzę często ciągiem 12h, do tego dochodzą duże ciężary. A odkąd zaczęła mnie nawalać ta kość ogonowa, to nawet nie miałam okazji wypróbować nowego roweru. 😐
I dalej nie masz podejrzenia co by powodowało te objawy?
Ciągle obstawiam ten ser Manouri (jadłam ostatni raz w sobotę) i jagody leśne (wczoraj). Może po prostu jeszcze gdzieś tam krążą w jelitach i stąd ten wyrzut histaminy. Sama jestem ciekawa, bo teraz zanim zjem cokolwiek, to myślę czy przypadkiem kiedyś nic mi się po tym nie działo.

reklama
Do góry