reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

No ja mogę się ograniczyć do pisania wyłącznie o staraniach, jeżeli inne tematy, w tym ćwiczeniowe, zaczynają tu przeszkadzać, ale w tym miesiącu to ograniczy się już do jednego posta, tj. 30.07 napiszę, że mam negatywny test i tyle 🤷🏻‍♀️
spokojnie😃 samymi staraniami nie najebiemy tyle stron ile nam potrzebne 🤣

reklama
Żeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku😅

1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?

My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę😤) oraz mycia po każdym użyciu 🤪

Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną😆
my mamy automatyczny Siemens, ale ja i tak wolę kawę rozpuszczalna. Z ekspresu korzysta praktycznie tylko mój mąż i jak goście przychodzą 🙈

No ja mogę się ograniczyć do pisania wyłącznie o staraniach, jeżeli inne tematy, w tym ćwiczeniowe, zaczynają tu przeszkadzać, ale w tym miesiącu to ograniczy się już do jednego posta, tj. 30.07 napiszę, że mam negatywny test i tyle 🤷🏻‍♀️
Przecież zażartowałam tylko. Dobrze wiesz, że inne tematy mi nie przeszkadzają wręcz są wskazane i sama je podrzucam do dyskusji 😉

Ja właśnie szukam niani. W związku z tym mam pytanie. Gdybyście miały szukać lub szukalyscie już niani dla swojego dziecka, to na jakie aspekty u niani zwracalybyscie uwagę? Czy doplacilybyscie więcej za to, ze niania jest po pedagogice?

Ja właśnie szukam niani. W związku z tym mam pytanie. Gdybyście miały szukać lub szukalyscie już niani dla swojego dziecka, to na jakie aspekty u niani zwracalybyscie uwagę? Czy doplacilybyscie więcej za to, ze niania jest po pedagogice?
Nie wychodzę tak daleko bo może się okazać, że nigdy nie będę mamą. Na razie sama ciąża jest dla mnie abstrakcyjna 😊

Ja nie piję kawy. Mąż chciałby ekspres ale niedrogi i zawsze ma coś pilniejszego do kupienia. Szczoteczkę mam zwykłą, miałam elektryczną, a chciałabym mieć soniczną.

Mam dzisiaj takiego doła jak stąd do innej galaktyki. Chyba sobie odpuszczę już te starania. Dzisiaj 11 dpo i też biało, nie ma się co łudzić. Były dwa super ciałka żółte i żadna komórka się nie zapłodniła.... 😭 Ten świat jest do dupy

Myślę, że rozmowy o nianiach i dzieciach to nie jest dobry pomysł na kreskach. Jakiś czas temu ustaliłyśmy, że temat posiadanych już dzieci nie będzie szeroko poruszany tutaj, wśród dziewczyn, które wypruwają sobie żyły, żeby mieć pierwsze dziecko.

reklama
Ja nie piję kawy. Mąż chciałby ekspres ale niedrogi i zawsze ma coś pilniejszego do kupienia. Szczoteczkę mam zwykłą, miałam elektryczną, a chciałabym mieć soniczną.

Mam dzisiaj takiego doła jak stąd do innej galaktyki. Chyba sobie odpuszczę już te starania. Dzisiaj 11 dpo i też biało, nie ma się co łudzić. Były dwa super ciałka żółte i żadna komórka się nie zapłodniła.... 😭 Ten świat jest do dupy
chujnia 😔 przykro mi strasznie 😔

Do góry