Wiola.G1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm powiedzmy, że mój 40stolatek trochę wyprzedził trendyAno to chyba popularne imie facetów okolo 30-35
Nieeee, ja nie wiem, czy jak on cp nie doszukał się w 5 tyg + tmro rozpozna owulke, dalej mi sie jechac nie chce i rzucam wszystko po tym cyklu postaram się regularny seks mieć i to moj ostatni m-c starań. Potem wchodzę w tryb "odpuszczam".A wybierasz się do gina na monitoring?
nie no, jakby się miało zapłodnić, to już by się zaplodnilo, teraz co najwyżej zachodzi bruzdkowanieMożesz na co chcesz, nawet na zapładniające się jajko
Definitywna decyzja?Nieeee, ja nie wiem, czy jak on cp nie doszukał się w 5 tyg + tmro rozpozna owulke, dalej mi sie jechac nie chce i rzucam wszystko po tym cyklu postaram się regularny seks mieć i to moj ostatni m-c starań. Potem wchodzę w tryb "odpuszczam".
Tak u mnie 2 lata od poronienia minęły po drodze cp i nic więcej. Seks będzie, zabezpieczenia póki przed 40 tką jestem nie będę stosować, seks będzie ale bez owulakow temperatury i suplementów dla planujacych ciążę.Definitywna decyzja?
Żeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku
1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?
My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę) oraz mycia po każdym użyciu
Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną
Jak w moje urodziny, to musi być udana wizyta!ej, zapisali mnie z palcem w d :O ja się produkuję, produkuje, czy mogę, bo się leczę w poradni leczenia niepłodnośći i czy mogę w ramach NFZ a ona "tak, jak najbardziej"
7 września 9:20
Rozumiem i w sumie się nie dziwię, bo sama z niecierpliwością czekam na czas, kiedy urodzę chociaż jedno dziecko i będę mogła przestać być wiecznie „na kwasie”Nieeee, ja nie wiem, czy jak on cp nie doszukał się w 5 tyg + tmro rozpozna owulke, dalej mi sie jechac nie chce i rzucam wszystko po tym cyklu postaram się regularny seks mieć i to moj ostatni m-c starań. Potem wchodzę w tryb "odpuszczam".