reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja nie piję kawy. Mąż chciałby ekspres ale niedrogi i zawsze ma coś pilniejszego do kupienia. Szczoteczkę mam zwykłą, miałam elektryczną, a chciałabym mieć soniczną.

Mam dzisiaj takiego doła jak stąd do innej galaktyki. Chyba sobie odpuszczę już te starania. Dzisiaj 11 dpo i też biało, nie ma się co łudzić. Były dwa super ciałka żółte i żadna komórka się nie zapłodniła.... 😭 Ten świat jest do dupy
U mnie to samo.
Ja przyszły miesiąc robie sobię przerwę od forum.
Muszę oczyścić myśli, przestać skupiać się jedynie na zajściu w ciążę.
Kocham swoje życie, ale muszę chyba dojść do takiej akceptacji, że możemy przeżyć je z mężem we dwójkę. I cieszyc się każdą chwilą.

reklama
boze, ja zamiast zacząć robić to, co powinnam, siedzę i was czytam..:D
normalnie jak "moda na sukces"..tylko do czytania. Albo bardziej trafne " z życia wzięte":p :D

kuffa,zarty się skończyły, właśnie przymierzyłam trzy sukienki z tamtego roku..no obcisłe się zrobiły..i jakimś dziwnym sposobem krótsze.ja pierdziele. Muszę schudnąć. 🤪
Znam to... mam torbe takich rzeczy kupionych 2 lata temu al mocno schudłam. Potem ciąża i zostalo 8kg na plusie ;( musze ogarnąć temat w koncu :D od zeszłego tygodnia "lepiej jem" :D Zobaczymy czy to coś da.

Ja właśnie szukam niani. W związku z tym mam pytanie. Gdybyście miały szukać lub szukalyscie już niani dla swojego dziecka, to na jakie aspekty u niani zwracalybyscie uwagę? Czy doplacilybyscie więcej za to, ze niania jest po pedagogice?
Drogą pantoflową, najlepiej z polecenia, czyli wsrod znajomych i nie nie doplacilabym za pedagogikę. Wolę pania, ktora będzie z tym dzieckiem spacerować, pilnować je i w coś się pobawi, do nauki jak w szkole jeszcze dziecko mialoby czas.

reklama
Do góry