reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Czy lubicie swoją prace? Jeśli tak to czemu?
Ogólnie lubię :) czasem wręcz uwielbiam i jestem wdzięczna, ze trafiłam do tej firmy i działu. A czasem jest tak stresująca, że mam ochotę ją rzucić w piździec 😂

A czemu lubię? Bo jest możliwość rozwoju, kontakt z wewnętrznym klientem i można poznać fajnych ludzi. Praca głównie zdalna, fajne zarobki i sporo dodatkowych benefitów.

Ostatnia edycja:
reklama
Czy jutro 130 przysiadów?

Wszyscy mówili, że jak urodzę to już okresu będą na luzie. Kłamali. Zobaczymy jak będzie z przysiadaniem.

Co do zabawy @Avy😅

1. Co miesiąc wpłacam 100 zł na onkofundację Alivia.
% z podatku oddawałam w tym roku na dziewczynkę z zespołem Downa, która ma różne inne choroby, a mama wychowuje ją sama (dziewczyna z mojej rodzinnej parafii, mąż zdaje się nie dźwignął tematu i je opuścił), mój mąż z kolei dał swój % na niepełnosprawnego chłopaka, tez syna znajomej.
Czasem jak mnie jakaś zbiórka na pomagam wyjątkowo chwyci za serce to też tam dokładam, lub jeśli kogoś znajomego (znajomego znajomego) spotka coś przykrego.
Jedyne co to przyznaje się otwarcie, że nie dałam ani grosza na pomoc Ukrainie. I nie zamierzam dać.

2. Na imię bym mogła mieć Kornelia😅

3. Praca by była spoko gdyby nie ludzie 🥲

reklama
Do góry