reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Hej! Kilka dni mnie nie było, ale już nadrabiam 😌
Od wczoraj zaczęłam urlop, ale u mnie dość pracowicie.
Pochłania mnie kompletowanie i pakowanie rzeczy na piątkowy wylot ✈️
Wczoraj byłam na mani, pedi, brwiach 😬
Dzisiaj zerwałam czarną porzeczkę z ogórka i zrobiłam kilka słoików dżemów 😋
Tak naprawdę jutro zostaje nam pakowanie się do końca, bo w czwartek rano idziemy na pogrzeb, który nam dzisiaj wyskoczył, a wieczorem idziemy do moich rodziców.
Zaczynam nadrabiać 👋🏻

reklama
A! No i jeszcze jedna rzecz- mąż zamontował mi huśtawkę na balkonie, także klimacik do czytania forum jest 🥰

Załączniki

• IMG_7667.jpeg
    IMG_7667.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 87
Cześć dziewczyny!

@Avy odhacz mi proszę przysiady, bo jestem na bieżąco tylko ich nie meldowałam, bo miałam intensywny długi weekend 😁
Efekty po tych przysiadami już widzę i nakręca mnie to tak, ze myśle po skończonym wyzwaniu dalej je robić 😀

@AScarlett gratuluję!

@AnnMar88 bardzo mi przykro :(

Jedno pytanie z serii poważne, drugie mniej, żeby nie było tak poważnie ;)
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?
1. Czasem robię drobne wpłaty na siepomaga, szczególnie na chore dzieciaczki lub osoby w potrzebie z mojego rejonu.
2. Marcelina :) i tak dam na imię swojej córeczce, jeśli będzie mi dane ją mieć.

Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj? :D

W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron :D
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?
1.Ja 1,5% przekazuje koleżance chorej na nowotwór piersi. A mój partner na schronisko dla psiaków w Celestynowie i tak jest od lat.

Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj? :D

W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron :D
2. Lubię swoje imię. Podobało mi się, że u mnie na wsi była 1 starsza o 2 lata dziewczyna o tym imieniu i jedna młodsza o 4. Poszłam do liceum w kasie żadnej nie miałam. Poszłam na studia i bach... Na 6 osób w grupie 3 Sylwie 😅 Nie wiem jakie inne imię bym chciała.

Ładnie zrobiłam 2 posty,😁

reklama
Do góry