reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

te mierzenie temperatury naprawdę coś daje? Zawsze mnie to zastanawiało
Ja na razie mierze dwa cykle, ale wg mnie bardzo przydatne. Ja owulacji nie jestem sobie w stanie żadnymi objawami wyznaczyć (ani po śluzie ani po bólach), a na dodatek niestety mam nieregularne cykle. A wykres pokazuje bardzo dobrze co i jak :)

reklama
Ja na razie mierze dwa cykle, ale wg mnie bardzo przydatne. Ja owulacji nie jestem sobie w stanie żadnymi objawami wyznaczyć (ani po śluzie ani po bólach), a na dodatek niestety mam nieregularne cykle. A wykres pokazuje bardzo dobrze co i jak :)
jaką masz temperature normalnie a jaką przy owulacji? Może spróbuję

Jestem Marta 33 letnia mama 6 latka :) ogólnie staramy się dopiero 3 miesiąc choć ostatnie próby dają mi dużo nadziei. Nie robiliśmy specjalnych badań. Z synem poszło nam szybko. Tym razem współżyliśmy przed i w trakcie owulacji (robione testy na owu), tydzień później lekkie pobolewania a wczoraj pojawily siw skąpe i bladoczerwone plamienia. Dziś poleciałam po testy ale nie robiłam typowo z porannego moczu i przy strumieniowym teście chyba było go za mało - wyszedł negatywny. Jutro mam termin spodziewanej miesiączki ale trzymam za nas mocno kciuki, że jeszcze ta 2 kreska się pojawi :)

Jestem Marta 33 letnia mama 6 latka :) ogólnie staramy się dopiero 3 miesiąc choć ostatnie próby dają mi dużo nadziei. Nie robiliśmy specjalnych badań. Z synem poszło nam szybko. Tym razem współżyliśmy przed i w trakcie owulacji (robione testy na owu), tydzień później lekkie pobolewania a wczoraj pojawily siw skąpe i bladoczerwone plamienia. Dziś poleciałam po testy ale nie robiłam typowo z porannego moczu i przy strumieniowym teście chyba było go za mało - wyszedł negatywny. Jutro mam termin spodziewanej miesiączki ale trzymam za nas mocno kciuki, że jeszcze ta 2 kreska się pojawi :)
trzymam kciuki ! Mi przy drugim dziecku w dniu miesiączki wyszedł test negatywny a trzy dni później dwie mocne kreski ☺️

trzymam kciuki, żeby się pojawiła :)

Po 15 ma być beta.. zaszłam przy okazji do rosska. Mówię sobie, kupię testy i będę sobie sikać co jakiś czas. Ale po co kusić los, że będą mi potrzebne w najbliższym czasie? Stałam i się na nie gapiłam, ale ostatecznie zrezygnowałam...
Beta 92,7!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Próg zrobię w poniedziałek z przyrostem..
Dzięki dziewczyny za wszystkie wasze kciukasy 😘

U mnie dziś 26 dc i czuje, ze okres przyjdzie za jakieś 2-3 dni. W tym cyklu owulka była wcześniej niż zwykle.
Wczoraj dojechał mnie pms, popłakałam się na koniec pracy, bo jedna „koleżanka” doniosła na mnie, ze zrobiłam coś źle, a szefowa przyznała jej rację. A zrobiłam to zgodnie z ustaleniami, o których niby nikt nie pamięta. Głupota, ale emocje wzięły górę😪
dziś sobota dzień mopa standardowo ;)
A yebać takie koleżanki.
Beta 92,7!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Próg zrobię w poniedziałek z przyrostem..
Dzięki dziewczyny za wszystkie wasze kciukasy 😘
Kopniak na szczęście i nudnych 9 miesięcy!!😍

reklama
Do góry