reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ale się zdenerwowałam ,aż się popłakałam... Powiedziałam teściowej niepotrzebnie że mimo tego że straciliśmy synka będziemy chcieli mieć trzecie dziecko kiedy nie wiem(nikt nie wie że już będziemy się starać) a ona że tylko tak gadam ,że moja psychika siądzie, żebym nie przesadzała i sobie wynika z głowy kolejne dziecko.... Żebym się zajęła Antkiem a nie wydziwiała 😭

reklama
Mamy wyniki seminogramu, mąż załamany. Mamy morfologię 3% prawidłowych. Norma powyżej 4%. Indeks Teratozoospermi 1,65. Indeks deformacji 2,31.
Pokaż całe wyniki, sam jeden parametr świadczy tak naprawdę o niczym.
Jeśli morfologia to jedyny paramentr odbiegający od normy to niech się mąż zybko odłamuje, bo to nie ma żadnego znaczenia.

Ale się zdenerwowałam ,aż się popłakałam... Powiedziałam teściowej niepotrzebnie że mimo tego że straciliśmy synka będziemy chcieli mieć trzecie dziecko kiedy nie wiem(nikt nie wie że już będziemy się starać) a ona że tylko tak gadam ,że moja psychika siądzie, żebym nie przesadzała i sobie wynika z głowy kolejne dziecko.... Żebym się zajęła Antkiem a nie wydziwiała 😭
a co ją to obchodzi? Niech się zajmie sobą

Mamy wyniki seminogramu, mąż załamany. Mamy morfologię 3% prawidłowych. Norma powyżej 4%. Indeks Teratozoospermi 1,65. Indeks deformacji 2,31.
Jesli chodzi o morfologię to u nas tez jest tylko 3%, a ogólnie patrząc na nasze wyniki lekarz stwierdził, ze nie są złe. Może tez zależy jak pozostałe parametry.. najlepiej skonsultujcie wyniki z lekarzem, może nie są one powodem do zmartwień 🍀

Pokaż całe wyniki, sam jeden parametr świadczy tak naprawdę o niczym.
Jeśli morfologia to jedyny paramentr odbiegający od normy to niech się mąż zybko odłamuje, bo to nie ma żadnego znaczenia.
Zrzut ekranu 2023-07-8 o 14.55.32.png

Zrzut ekranu 2023-07-8 o 14.56.03.png

Zrzut ekranu 2023-07-8 o 14.56.48.png

Co myślisz?

Dziewczyny czy po plamieniu implantacyjnym też latałyście co chwilę do toalety sikać? Kurczę przy pierwszej ciąży nie kojarzę żebym miała jakiekolwiek objawy. Koleżanka z pracy powiedziala ze jestem w ciąży i z glupa zrobilam test i bach 2 kreski. Tym razem jestem wyczulona na wszystko co sie we mnie dzieje😅

reklama
Dziewczyny czy po plamieniu implantacyjnym też latałyście co chwilę do toalety sikać? Kurczę przy pierwszej ciąży nie kojarzę żebym miała jakiekolwiek objawy. Koleżanka z pracy powiedziala ze jestem w ciąży i z glupa zrobilam test i bach 2 kreski. Tym razem jestem wyczulona na wszystko co sie we mnie dzieje😅
nawet jeśli to by było plamienie implatacyjne, to chodzenie sikać po tym nie ma nic wspólnego z ewentalną ciążą.

Do góry