reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Do mnie też dotarło😒
W sumie to wczoraj kłucia miałam w macicy i z prawej str w okolicy jajnika, ale u mnie to nic nie oznacza , miałam tak już nie raz. A dzisiaj jestem 8 dpo
Ja dzisiaj rano miałam ultra delikatne, brązowe plamienie, potem te powiadomienie i myslę „no nie, jaja jakieś”. Zwłaszcza, ze w tym cyklu dziwaczne przesunięcia mam. Ale czekam cierpliwie na rozwój sytuacji, na 🩸 zdecydowanie za wcześnie

reklama
Ja dzisiaj rano miałam ultra delikatne, brązowe plamienie, potem te powiadomienie i myslę „no nie, jaja jakieś”. Zwłaszcza, ze w tym cyklu dziwaczne przesunięcia mam. Ale czekam cierpliwie na rozwój sytuacji, na 🩸 zdecydowanie za wcześnie
A ktory masz dc?
I jak dlugie masz cykle zwykle?

Ale ten będzie najprawdopodobniej (bo przecież polegam jeszcze tylko na owulakach i pikach) krótszy, planowany okres po 25/26 dc
To jeśli to plamienia przed okresem to wyszło by na to, że cykl Ci się bardzo skrócił. W zasadzie każde plamienie coś oznacza. Zobaczysz jak sytuacja się rozwinie, bo też nie wiadomo czy będą nadal czy to jednorazowa akcja.
Każde plamienie dobrze jest zgłosić ginowi.

7 dni po owulacji to może być implantacja - nic nie jest wykluczone.

Dziewczyny czy któreś z tych testów owulacyjnych wam się sprawdziły? Przyznam szczerze że po starcie pierwszy raz w życiu kupiłam przed pierwszym i drugim dzieckiem nie używałam. 27.06 bolały mnie jajniki to zrobiłam test z Rossmana który potwierdził owulacje oraz tego dnia u ginekologa też było potwierdzenie 😅 ale no ciekawa jestem reszty 😅

Załączniki

• 3fca44ed-a52d-4112-80da-3dfff45f06f5.jpeg
    3fca44ed-a52d-4112-80da-3dfff45f06f5.jpeg
    95,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
U mnie dziś 26 dc i czuje, ze okres przyjdzie za jakieś 2-3 dni. W tym cyklu owulka była wcześniej niż zwykle.
Wczoraj dojechał mnie pms, popłakałam się na koniec pracy, bo jedna „koleżanka” doniosła na mnie, ze zrobiłam coś źle, a szefowa przyznała jej rację. A zrobiłam to zgodnie z ustaleniami, o których niby nikt nie pamięta. Głupota, ale emocje wzięły górę😪
dziś sobota dzień mopa standardowo ;)

Do góry