reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Luby właśnie ogląda faktury za prąd. Coś jest nie tak. Wychodzi, że zużyliśmy przez pół roku więcej prądu niż przez cały zeszły rok.
ja kiedyś miałam taką sytuację, że się jebnął pan inkasent podczas odczytu i zamiast rachunek przyjść na 120 zł jak zawsze, przyszedł na 2700 zł… prąd był wówczas na nieboszczkę, właścicielkę poprzednią mieszkania i ostro musiałam kombinować żeby to odkręcić 🤭

Ja zaliczam zjazd emocjonalny. 12dpo, test białe, i wkurzam się na samą siebie że nie potrafię docenić tego co już mam tylko zamulam. Ale to zdecydowanie silniejsze ode mnie 😞
Pjona, mnie zamiast doła dopadł ból pleców, jestem też 11/12 dni po i temperatura w dół.... teraz boli brzuch miesiączkowo.... masakra

Załączniki

• Screenshot_20230708_060558_Flo.jpg
    Screenshot_20230708_060558_Flo.jpg
    131,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Mam to samo powiadomienie, że za dwa dni, w co wierzę, bo brzuch boli mnie dziś miesiączkowo.
Do mnie też dotarło😒
W sumie to wczoraj kłucia miałam w macicy i z prawej str w okolicy jajnika, ale u mnie to nic nie oznacza , miałam tak już nie raz. A dzisiaj jestem 8 dpo

Załączniki

• Screenshot_20230708_110205_Chrome.jpg
    Screenshot_20230708_110205_Chrome.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 58
Do góry