reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

mój wypuścił psa w nocy na ogród, jeszcze zanim zaczęło padać. A, że psiak jest fanem deszczu i jest w swoim żywiole w taką pogodę, to u mnie wszystko upaćkane i unosząca się woń przemoczonego psa. 🤣
Nie cierpię tego smrodu, najgorsze, co może być, to ta woń a z 3 psów mam aromatyczną masakrę, mimo stale otwartych okien.🤮🤢
Dlatego w czasie deszczu po wyprowadzeniu do wyschniecia zamykam je w przedsionku i otwieram okna, nawet zimą i wietrzę..fujka

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie powoli temperatura rośnie i racja najgorsze jest czekanie znowu 😂 może się uda tym razem 🙇🙇🙇

Załączniki

• IMG_20230701_092335.jpg
    IMG_20230701_092335.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20230701_092313.jpg
    IMG_20230701_092313.jpg
    150,8 KB · Wyświetleń: 50
u mnie dziś piękne słoneczko więc później może pojedziemy na jakieś rowery 😉
W jakiej czesci swiata mieszkasz ze masz slonko😎

może zbadasz proga w poniedziałek? On powinien dać w miarę wiarygodna odpowiedź na to, czy tu się owu wydarzyła
Zastanawialam sie nad tym, czy w ogole są, bo malą róznice mam w fazie lutealnej. We wtorek bardziej mam mozliwosc, bedzie to mialo jakis wplyw? Ze 8dpo? A i
Tal Wg premom owulka 16😏😏😏

Załączniki

• IMG_9206.png
    IMG_9206.png
    65 KB · Wyświetleń: 38
mój wypuścił psa w nocy na ogród, jeszcze zanim zaczęło padać. A, że psiak jest fanem deszczu i jest w swoim żywiole w taką pogodę, to u mnie wszystko upaćkane i unosząca się woń przemoczonego psa. 🤣
To nasz pies nie wychodzi na deszczu. Potrafi cały dzień trzymać i dopiero jak go mocno przyciśnie to wybiegnie, szybko zrobi swoje I potem cały czas siedzi przy kominku i się trzesie 🤣

W jakiej czesci swiata mieszkasz ze masz slonko😎

Zastanawialam sie nad tym, czy w ogole są, bo malą róznice mam w fazie lutealnej. We wtorek bardziej mam mozliwosc, bedzie to mialo jakis wplyw? Ze 8dpo? A i
Tal Wg premom owulka 16😏😏😏
no własnie trochę to tak wygląda, jakby mogła być w 16dc, ale mówiąc szczerze patrząc na Twój wykres czuję się jakbym patrzyła w fusy i próbowała coś wywróżyć 😅

Edit: myślę, że jakbyś chciała badać proga, to lepiej w poniedziałek, bo w przypadku owu w 16dc to będzie 9dpo i już będzie spadac. A jak długa masz fazę lutealną?

chociaż w sumie moglabys wrzucić te bardziej czytelną wersję wykresu?

no własnie trochę to tak wygląda, jakby mogła być w 16dc, ale mówiąc szczerze patrząc na Twój wykres czuję się jakbym patrzyła w fusy i próbowała coś wywróżyć 😅

Edit: myślę, że jakbyś chciała badać proga, to lepiej w poniedziałek, bo w przypadku owu w 16dc to będzie 9dpo i już będzie spadac. A jak długa masz fazę lutealną?
Totalnie zielona jestem w tym. Poprzednie 11 dni, a ostatni cykl 13 dni, 25.06 w niedziele polecial i ibuprom i paracetamol w dawkach 400 i 1000…. .

Załączniki

• IMG_9207.png
    IMG_9207.png
    66 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Totalnie zielona jestem w tym. Poprzednie 11 dni, a ostatni cykl 13 dni, 25.06 w niedziele polecial i ibuprom i paracetamol w dawkach 400 i 1000…. .
jest ładny skok w 17dc, trochę mało jest temperatur przed, ale wszystkie temperatury po 16dc są wyższe niż najwyższa do 15dc (czyli ta z 14dc). Chyba miałaś też pozytywnego owulaka z tego co widzę w premom w 14dc. To wszystko przemawia za owu w 16dc 🤔

Jeżeli chodzi o proga, to tu masz rysunek jak wszystko działa. Jeżeli masz 11dniową fazę lutealną i zbadasz proga w 9 lub 10 dpo to on może być niski. Niestety nie wiem, czy będziemy w stanie coś powiedzieć po wyniku przez to, nie mam wiedzy jak szybko spada prog, pewnie to jest tez kwestia indywidualna.

Załączniki

• dd322e42-9927-4ff8-8654-27b853531c95.jpeg
    dd322e42-9927-4ff8-8654-27b853531c95.jpeg
    76,9 KB · Wyświetleń: 61
Do góry