reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

mój wypuścił psa w nocy na ogród, jeszcze zanim zaczęło padać. A, że psiak jest fanem deszczu i jest w swoim żywiole w taką pogodę, to u mnie wszystko upaćkane i unosząca się woń przemoczonego psa. 🤣
Nie cierpię tego smrodu, najgorsze, co może być, to ta woń a z 3 psów mam aromatyczną masakrę, mimo stale otwartych okien.🤮🤢
Dlatego w czasie deszczu po wyprowadzeniu do wyschniecia zamykam je w przedsionku i otwieram okna, nawet zimą i wietrzę..fujka

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie powoli temperatura rośnie i racja najgorsze jest czekanie znowu 😂 może się uda tym razem 🙇🙇🙇

Załączniki

• IMG_20230701_092335.jpg
    IMG_20230701_092335.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_20230701_092313.jpg
    IMG_20230701_092313.jpg
    150,8 KB · Wyświetleń: 46
u mnie dziś piękne słoneczko więc później może pojedziemy na jakieś rowery 😉
W jakiej czesci swiata mieszkasz ze masz slonko😎

może zbadasz proga w poniedziałek? On powinien dać w miarę wiarygodna odpowiedź na to, czy tu się owu wydarzyła
Zastanawialam sie nad tym, czy w ogole są, bo malą róznice mam w fazie lutealnej. We wtorek bardziej mam mozliwosc, bedzie to mialo jakis wplyw? Ze 8dpo? A i
Tal Wg premom owulka 16😏😏😏

Załączniki

• IMG_9206.png
    IMG_9206.png
    65 KB · Wyświetleń: 33
mój wypuścił psa w nocy na ogród, jeszcze zanim zaczęło padać. A, że psiak jest fanem deszczu i jest w swoim żywiole w taką pogodę, to u mnie wszystko upaćkane i unosząca się woń przemoczonego psa. 🤣
To nasz pies nie wychodzi na deszczu. Potrafi cały dzień trzymać i dopiero jak go mocno przyciśnie to wybiegnie, szybko zrobi swoje I potem cały czas siedzi przy kominku i się trzesie 🤣

W jakiej czesci swiata mieszkasz ze masz slonko😎

Zastanawialam sie nad tym, czy w ogole są, bo malą róznice mam w fazie lutealnej. We wtorek bardziej mam mozliwosc, bedzie to mialo jakis wplyw? Ze 8dpo? A i
Tal Wg premom owulka 16😏😏😏
no własnie trochę to tak wygląda, jakby mogła być w 16dc, ale mówiąc szczerze patrząc na Twój wykres czuję się jakbym patrzyła w fusy i próbowała coś wywróżyć 😅

Edit: myślę, że jakbyś chciała badać proga, to lepiej w poniedziałek, bo w przypadku owu w 16dc to będzie 9dpo i już będzie spadac. A jak długa masz fazę lutealną?

chociaż w sumie moglabys wrzucić te bardziej czytelną wersję wykresu?

no własnie trochę to tak wygląda, jakby mogła być w 16dc, ale mówiąc szczerze patrząc na Twój wykres czuję się jakbym patrzyła w fusy i próbowała coś wywróżyć 😅

Edit: myślę, że jakbyś chciała badać proga, to lepiej w poniedziałek, bo w przypadku owu w 16dc to będzie 9dpo i już będzie spadac. A jak długa masz fazę lutealną?
Totalnie zielona jestem w tym. Poprzednie 11 dni, a ostatni cykl 13 dni, 25.06 w niedziele polecial i ibuprom i paracetamol w dawkach 400 i 1000…. .

Załączniki

• IMG_9207.png
    IMG_9207.png
    66 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Totalnie zielona jestem w tym. Poprzednie 11 dni, a ostatni cykl 13 dni, 25.06 w niedziele polecial i ibuprom i paracetamol w dawkach 400 i 1000…. .
jest ładny skok w 17dc, trochę mało jest temperatur przed, ale wszystkie temperatury po 16dc są wyższe niż najwyższa do 15dc (czyli ta z 14dc). Chyba miałaś też pozytywnego owulaka z tego co widzę w premom w 14dc. To wszystko przemawia za owu w 16dc 🤔

Jeżeli chodzi o proga, to tu masz rysunek jak wszystko działa. Jeżeli masz 11dniową fazę lutealną i zbadasz proga w 9 lub 10 dpo to on może być niski. Niestety nie wiem, czy będziemy w stanie coś powiedzieć po wyniku przez to, nie mam wiedzy jak szybko spada prog, pewnie to jest tez kwestia indywidualna.

Załączniki

• dd322e42-9927-4ff8-8654-27b853531c95.jpeg
    dd322e42-9927-4ff8-8654-27b853531c95.jpeg
    76,9 KB · Wyświetleń: 54
Do góry