Brownie1992
Moderator
Ciekawe bo mi coś mówili o 8 tygodniach. Ale dopytam jeszczea no... już w zeszłym tygodniu zaczęłam lekkie treningi. W tym tygodniu już wleciały ciężary. Ale ja już jestem ponad miesiąc po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe bo mi coś mówili o 8 tygodniach. Ale dopytam jeszczea no... już w zeszłym tygodniu zaczęłam lekkie treningi. W tym tygodniu już wleciały ciężary. Ale ja już jestem ponad miesiąc po
przykro mi bardzo przytulamBieluteńko, nawet cienia cienia nie ma
O dziwo całkiem spoko, lekko odczuwam uda. Śniadanko zaraz wjedzie i pykne kolejny dzieńDziewczęta jak tam dzisiaj Wasze dupki? Ja się boję wstać z łóżka
Aż mi słów zabrakło...Bieluteńko, nawet cienia cienia nie ma
mo zliwe.. ja nawet nie pytałamCiekawe bo mi coś mówili o 8 tygodniach. Ale dopytam jeszcze
pisałam rano że wczoraj mi się nie udało zrobić ale dziś nadgonilam i zrobione wczorajsze 50 i dzisiejsze 55 uda trochę bolałyWyzwanie przysiadowe ciąg dalszy!
Dzisiaj 55 przysiadów! Damy radę!
Wczorajsza frekwencja 18/22, więc szału nie ma.
@nieznośne_poplątanie @Martxx1 @Anezka11 @Magdalena09 ćwiczyłyście?
Idź tak ubrana jakbyś szła na spotkanie z przyjaciółmi do knajpki Myślę, że kombinezon to dobra opcja.U mnie dupsko spoko, Coś delikatnie na schodach poczułam, ale generalnie spoko.
PS. w piątek mam ten ślub brata a na zaproszeniu "bez eleganckich strojów". Myślicie, że jakiś kombinezon będzie ok?