anyżowa
Fanka BB :)
Wow, wymarzona figuraObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, wymarzona figuraObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
W czwartek to w sumie może być widać, ale nie musi. Jakby owu była dziś w nocy albo jutro rano, to już pewnie zobaczysz, ale wiadomo jak to jestU mnie dzisiaj rano o 5 .00 był pik LH i tone w śluzie płodnym, podbrzusze boli i jajniki jak zawsze.
I tak rozkminiam sobie, czy jak będe u gin w czwartek o godzinie po 11 , to będzie już szansa zobaczyć ciałko żółte, czy bardziej prawdopodobn może być to, że nic nie będzie widać, albo że będzie widać płyn w zatoce Duglasa
W sumie to ciężko powiedzieć ile od piku będzie owu i ile potrwa cały proces-(zakładając , że do niego dojdzie)
Teochę szkoda, że nie w piątek czy sobotę ta wizyta tak myślę, ale nic nie poradzę inne dni nie wchodzą w gre.
Wracam do nadrabiania, na raty mam jeszce 20 stron do przeczytania
Chodzisz i nadupcasz posty ?Jeszcze machnąć 10k kroków i mogę usiąść na dupie
takChodzisz i nadupcasz posty ?
No ostatnio chyba mamy trochę mniej stron
No właśnie tak samo myślę, może ale nie musi, ciężko to oszacować. No nic - zobaczymy .W czwartek to w sumie może być widać, ale nie musi. Jakby owu była dziś w nocy albo jutro rano, to już pewnie zobaczysz, ale wiadomo jak to jest
Jak to jest? po owulacji tez pokazuje blada kreskę? Czy tylko przed. Jedne testy pokazują blada, inne wcale, kalendarzyk mi pokazywał na wczoraj owu a mnie targało po jajnikach od soboty. Wpadnę w paranojeNo jeszcze brakuje
Nienawidzę takich sytuacji. Moja teściowa też próbuje czasem emocjonalnie „zachęcić” nas do przyjazdu. Co gorsze - gdy trzeba jej powiedzieć, że nie przyjedziemy, zazwyczaj ja muszę to robić, bo mój maz jest w takich kwestiach mało stanowczy A jak już przyjeżdżamy, to po kilku godzinach pyta kiedy znowu się pojawimy (bo tak rzadko przyjeżdżamy!), zamiast cieszyć się wspólnym czasemjeszcze dodam, że oni oczekują, iż ja na cały weekend pojadę tam do nich bo z mężem na same życzenia i kwiaty się nie załapię gdyż on prosto do Chorzowa stamtąd ciśnie
Ja przez najbliższą godzinę mogę nawalacNo ostatnio chyba mamy trochę mniej stron
blada kreska się nie liczy ważne kiedy pierwszy raz kreska testowa była co najmniej tak samo ciemna jak kontrolna - nic innego nie ma znaczeniaJak to jest? po owulacji tez pokazuje blada kreskę? Czy tylko przed. Jedne testy pokazują blada, inne wcale, kalendarzyk mi pokazywał na wczoraj owu a mnie targało po jajnikach od soboty. Wpadnę w paranoje