reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
To jak już jesteśmy w temacie badań to mój chłop ma zrobić m.in. rozszerzone badanie nasienia + MOST. Pytanie za 100 punktów: co to jest ten most? Nigdzie w necie nie mogę znaleźć.
Widziałam różne skróty badań, ale tego nie kojarzę. Wpisałam nawet w lupke mojego podręcznika do andrologii klinicznej i nic nie znalazło

Jeśli chodzi o takie rozszerzone badania nasienia to jest fragmentacja, hba i test mar. Może o coś z tego chodziło?

Jeśli chodzi o takie rozszerzone badania nasienia to jest fragmentacja, hba i test mar. Może o coś z tego chodziło?
Już sama nie wiem. Zobaczcie:
1689950028931.png

możesz mi wysłać ofertę na priv 😉 a jest w pobliżu jakaś woda?
Jeszcze nie mam🙈🙈🙈 wszystko sie bedzie w przyszłym tygodniu stawiac:) meblujemy i oferte zrobimy, bede o Tobie pamietac. Jest kapielisko, plac zabaw, boisko do siatkówki, Quady dla dzieci, paintball, kozy 😂😂😂smażalnia ryb w weekendy, stawik z rybami, mozna polowic:) IMG_7499.jpegIMG_7278.jpeg

Załączniki

• IMG_6979.jpeg
    IMG_6979.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 65
  • IMG_8394.jpeg
    IMG_8394.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 68
  • IMG_9364.jpeg
    IMG_9364.jpeg
    678,3 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama