LadyCaro
Fanka BB :)
Dziękuje Ci za te słowa.Kochana, ale nie chodzi o to żebyś Ty nam sie tłumaczyła dlaczego w coś nie idziecie albo z jakis swoich przekonan. Ty NIC nie musisz Masz tak samo prawo napisać mi nie Twoja sprawa Brownie nie wpierdalaj się. Nie chodziło mi o wysłanie Ciebie siłą na terapię. Tylko o to, że jesteś w bardzo trudnym momencie starań. Chyba teraz żadna z dziewczyn nie jest w takim momencie. Nie macie pola manewru. Chodzi mi o to, że ja czekam na zabieg, inna ma inseminacje, inna się diagnozuje, jeszcze inna przygotowuje się do in vitro
Wy jesteście w takim martwym punkcie. Nie chodzi mi o to też, że już macie lecieć się badać albo robić in vitro. Tylko, że to bardzo trudny moment i możesz po prostu potrzebować wsparcia. A prosić o pomoc to żaden wtyd.
To prawda, że jesteśmy w martwym punkcie. Ale ja naprawdę na ten moment nie mam siły walczyć. I nie chce, żeby ktoś mi dał siłę do walki., Ja potrzebuję od tego wszystkiego odpocząć. Co niestety nie zmienia faktu, ze jakaśtam nadzieja zawsze się tli, jak jest seks bez zabezpieczenia.
Po prostu potrzebuję poczekać, może wena do starań wróci. Ale narazie potrzebuję tego zawieszenia i wydaje mi się, ze to najlepsze co mogę dla siebie zrobić.