reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

jeszcze chciałam dwa słowa dopisać odnośnie mojej immunologii. Ja nie chcę w to iść bo naszym podstawowym i największym problemem jest nasienie. Może i mi coś znadją, będę brać leki, które są naprawde silne, a i tak żaden plemnik nie dotrze do jajka. Gdyby u nas nie było problemów, to moze bym szukała głębiej. Ale mamy słabe nasienie i to jest podstawowa przyczyna braku ciąży.
Kochana, ale nie chodzi o to żebyś Ty nam sie tłumaczyła dlaczego w coś nie idziecie albo z jakis swoich przekonan. Ty NIC nie musisz 😊 Masz tak samo prawo napisać mi nie Twoja sprawa Brownie nie wpierdalaj się. Nie chodziło mi o wysłanie Ciebie siłą na terapię. Tylko o to, że jesteś w bardzo trudnym momencie starań. Chyba teraz żadna z dziewczyn nie jest w takim momencie. Nie macie pola manewru. Chodzi mi o to, że ja czekam na zabieg, inna ma inseminacje, inna się diagnozuje, jeszcze inna przygotowuje się do in vitro
Wy jesteście w takim martwym punkcie. Nie chodzi mi o to też, że już macie lecieć się badać albo robić in vitro. Tylko, że to bardzo trudny moment i możesz po prostu potrzebować wsparcia. A prosić o pomoc to żaden wtyd.

reklama
Dla Wszystkich fintesiar staraczkowych. DR Lifestyle ma za free po zapisaniu się do newslettera genialne kalendarze i nawykowniki. Wrzucam wam screena jak to wygląda. Ja jestem fanką odznaczania, prowadzenia bullet journal itp.

Załączniki

• nawykownik2023-02.jpg
    nawykownik2023-02.jpg
    329 KB · Wyświetleń: 84
  • nawykownik2023.jpg
    nawykownik2023.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 83
  • Zrzut ekranu 2023-07-3 o 17.01.34.png
    Zrzut ekranu 2023-07-3 o 17.01.34.png
    18,1 KB · Wyświetleń: 85
Właśnie mi przypomniałaś o lekcjach językowych dla mnie i męża. Czas znaleźć nauczycieli :)
ja korzystam z platformy Preply i bardzo sobie chwalę, moi znajomi, którzy poznali platformę z mojego polecenia również 😅 także jak nie znacie tej platformy to zachęcam żebyście sobie zobaczyli jakie daje możliwości, a jakbyście się zdecydowali to wyślę Wam jakieś takie zaproszenie, dzięki któremu dostaniecie zniżkę i Wy i ja😉

Szalejesz! 🤩
Ja mam klimę na poddaszu 😉
Ej @Brownie1992 a jakie macie ogrzewanie w domu? Nie przypadkiem pompę ciepła? Bo jak masz pompę to wiesz, że możesz zimną wodę sobie zapodać do podłogówki i będzie działała prawie jak klima?
Mamy piec gazowy jednofunkcyjny plus kominek. Nie zdecydowaliśmy się na pompe bo gaz był praktycznie w granicy i przyłącze kosztowało nas tyle co skrzynka.
Do tego do PC trzeba by było panele, a na razie nie mamy takiej gotówki.
A napiszesz mi ile Was wyszła klima mniej więcej?

reklama
ja korzystam z platformy Preply i bardzo sobie chwalę, moi znajomi, którzy poznali platformę z mojego polecenia również 😅 także jak nie znacie tej platformy to zachęcam żebyście sobie zobaczyli jakie daje możliwości, a jakbyście się zdecydowali to wyślę Wam jakieś takie zaproszenie, dzięki któremu dostaniecie zniżkę i Wy i ja😉
Podaj proszę na priv link afilacyjny. Mają inne języki niż angielski w ofercie?

Do góry