reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

jeszcze chciałam dwa słowa dopisać odnośnie mojej immunologii. Ja nie chcę w to iść bo naszym podstawowym i największym problemem jest nasienie. Może i mi coś znadją, będę brać leki, które są naprawde silne, a i tak żaden plemnik nie dotrze do jajka. Gdyby u nas nie było problemów, to moze bym szukała głębiej. Ale mamy słabe nasienie i to jest podstawowa przyczyna braku ciąży.
Kochana, ale nie chodzi o to żebyś Ty nam sie tłumaczyła dlaczego w coś nie idziecie albo z jakis swoich przekonan. Ty NIC nie musisz 😊 Masz tak samo prawo napisać mi nie Twoja sprawa Brownie nie wpierdalaj się. Nie chodziło mi o wysłanie Ciebie siłą na terapię. Tylko o to, że jesteś w bardzo trudnym momencie starań. Chyba teraz żadna z dziewczyn nie jest w takim momencie. Nie macie pola manewru. Chodzi mi o to, że ja czekam na zabieg, inna ma inseminacje, inna się diagnozuje, jeszcze inna przygotowuje się do in vitro
Wy jesteście w takim martwym punkcie. Nie chodzi mi o to też, że już macie lecieć się badać albo robić in vitro. Tylko, że to bardzo trudny moment i możesz po prostu potrzebować wsparcia. A prosić o pomoc to żaden wtyd.

reklama
Dla Wszystkich fintesiar staraczkowych. DR Lifestyle ma za free po zapisaniu się do newslettera genialne kalendarze i nawykowniki. Wrzucam wam screena jak to wygląda. Ja jestem fanką odznaczania, prowadzenia bullet journal itp.

Załączniki

• nawykownik2023-02.jpg
    nawykownik2023-02.jpg
    329 KB · Wyświetleń: 87
  • nawykownik2023.jpg
    nawykownik2023.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 87
  • Zrzut ekranu 2023-07-3 o 17.01.34.png
    Zrzut ekranu 2023-07-3 o 17.01.34.png
    18,1 KB · Wyświetleń: 88
Właśnie mi przypomniałaś o lekcjach językowych dla mnie i męża. Czas znaleźć nauczycieli :)
ja korzystam z platformy Preply i bardzo sobie chwalę, moi znajomi, którzy poznali platformę z mojego polecenia również 😅 także jak nie znacie tej platformy to zachęcam żebyście sobie zobaczyli jakie daje możliwości, a jakbyście się zdecydowali to wyślę Wam jakieś takie zaproszenie, dzięki któremu dostaniecie zniżkę i Wy i ja😉

Szalejesz! 🤩
Ja mam klimę na poddaszu 😉
Ej @Brownie1992 a jakie macie ogrzewanie w domu? Nie przypadkiem pompę ciepła? Bo jak masz pompę to wiesz, że możesz zimną wodę sobie zapodać do podłogówki i będzie działała prawie jak klima?
Mamy piec gazowy jednofunkcyjny plus kominek. Nie zdecydowaliśmy się na pompe bo gaz był praktycznie w granicy i przyłącze kosztowało nas tyle co skrzynka.
Do tego do PC trzeba by było panele, a na razie nie mamy takiej gotówki.
A napiszesz mi ile Was wyszła klima mniej więcej?

reklama
ja korzystam z platformy Preply i bardzo sobie chwalę, moi znajomi, którzy poznali platformę z mojego polecenia również 😅 także jak nie znacie tej platformy to zachęcam żebyście sobie zobaczyli jakie daje możliwości, a jakbyście się zdecydowali to wyślę Wam jakieś takie zaproszenie, dzięki któremu dostaniecie zniżkę i Wy i ja😉
Podaj proszę na priv link afilacyjny. Mają inne języki niż angielski w ofercie?

Do góry