reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Słuchajcie czy słyszałyście o testach owulacyjnych plastry ?? Czy mogą one działać a jak tak to na jakiej zasadzie 🤷🏽‍♀️ chyba odczytuje temperaturkę przez 7 dni i tyle

Załączniki

• IMG_0004.jpeg
    IMG_0004.jpeg
    39,1 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0005.jpeg
    IMG_0005.jpeg
    31,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
A jeszcze odpowiadając na dzisiejsze zagadki to mam ekspres Krupsa, który kupiła mi teściowa, mieli kawę ale nie ma systemu na mleko i nie robi mi Latte przez co bardzo ubolewam. Liczyłam na to, że szybko się zepsuje i kupię sobie taki jaki mi się podoba, ale od 5 lat nie mogę go zajechać... 🙄😅
A szczoteczka zwykła : )

1. my to się już chyba ze dwa lata szykujemy na kupienie ekspresu do kawy, wpadły nam w oko firmy Jura, podobno solidne..
2. tez mam soniczna, kupiłam chyba z półtora roku temu i jestem bardzo zadowolona:D
Ja mam Jurę E8 i ten ekspres jest genialny, mleko zaciaga sie rurka prosto z kartonu i jak dla mnie jest bardzo latwy w utrzymaniu. A kawa jest wysmienita, ale kupujemy tez dobre ziarno. Jedyne co to niestety kosztuje, ale mój mąż nie dał się przekonać na nic innego :)

Słuchajcie czy słyszałyście o testach owulacyjnych plastry ?? Czy mogą one działać a jak tak to na jakiej zasadzie 🤷🏽‍♀️ chyba odczytuje temperaturkę przez 7 dni i tyle
Zainteresowałaś mnie więc uruchomiłam przeglądarkę aby poszperać coś na ich temat. Dla mnie odpadają przez zakaz używania dezodorantu i golenia podczas stosowania ponieważ plaster przyklejamy pod pachą (3 palce od zagięcia).

Ostatnia edycja:
Dzisiaj już troszkę wyraźniejsza kreseczka, ale Szału nie ma 😃 ale nie ma się co dziwić, jak sikam co dwie H nawet w nocy 🤪
Mam nadzieje, że się nic nie wydarzy i wszystko będzie okej
Jak myślicie nie ma sensu jeszcze nawet dzwonić do lekarki?

I te testy owulacyjne to naprawdę super sprawa będę każdemu polecać!!! W tym Miesiącu owulacja była wcześniej niż zawsze, jakbym celowala w owulację bez testów to nic by z tego nie było. Bo zawsze owulke mam tak 19 dnia a w tym cyklu się zmieniło i wyszło że miałam. 14 dnia

Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, słyszałyście o hormonie mullerowskim?
Ostatnio jak bylam u lekarki to mówiła mi, że teraz gdy kobieta ma problem z zajściem W ciążę zleca się zbadanie tego hormonu i on podobno jest bardzo ważny

Załączniki

• Screenshot_2023-07-21-05-24-40-630_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-07-21-05-24-40-630_com.miui.gallery.jpg
    193,6 KB · Wyświetleń: 122
Dzisiaj już troszkę wyraźniejsza kreseczka, ale Szału nie ma 😃 ale nie ma się co dziwić, jak sikam co dwie H nawet w nocy 🤪
Mam nadzieje, że się nic nie wydarzy i wszystko będzie okej
Jak myślicie nie ma sensu jeszcze nawet dzwonić do lekarki?

I te testy owulacyjne to naprawdę super sprawa będę każdemu polecać!!! W tym Miesiącu owulacja była wcześniej niż zawsze, jakbym celowala w owulację bez testów to nic by z tego nie było. Bo zawsze owulke mam tak 19 dnia a w tym cyklu się zmieniło i wyszło że miałam. 14 dnia

Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, słyszałyście o hormonie mullerowskim?
Ostatnio jak bylam u lekarki to mówiła mi, że teraz gdy kobieta ma problem z zajściem W ciążę zleca się zbadanie tego hormonu i on podobno jest bardzo ważny
Piękna kreseczka😍😍😍 do lekarza najwcześniej 5 tyg + kilka dni. Ktore testy polecasz?

reklama
Piękna kreseczka😍😍😍 do lekarza najwcześniej 5 tyg + kilka dni. Ktore testy polecasz?
Ja miałam te z domowego laboratorium
Któraś kobita mi poleciła chyba nawet tutaj na forum. I rzeczywiście pięknie się wybarwiaja i od razu wiedzialam kiedy pik. W poprzednim cyklu miałam Jakieś z allegro najtańsze i tragedia nie polecam, nie pokazały mi wogole pika/piku 😁😀

Do góry