JakaJaKaja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Jurę E8 i ten ekspres jest genialny, mleko zaciaga sie rurka prosto z kartonu i jak dla mnie jest bardzo latwy w utrzymaniu. A kawa jest wysmienita, ale kupujemy tez dobre ziarno. Jedyne co to niestety kosztuje, ale mój mąż nie dał się przekonać na nic innego1. my to się już chyba ze dwa lata szykujemy na kupienie ekspresu do kawy, wpadły nam w oko firmy Jura, podobno solidne..
2. tez mam soniczna, kupiłam chyba z półtora roku temu i jestem bardzo zadowolona
Zainteresowałaś mnie więc uruchomiłam przeglądarkę aby poszperać coś na ich temat. Dla mnie odpadają przez zakaz używania dezodorantu i golenia podczas stosowania ponieważ plaster przyklejamy pod pachą (3 palce od zagięcia).Słuchajcie czy słyszałyście o testach owulacyjnych plastry ?? Czy mogą one działać a jak tak to na jakiej zasadzie chyba odczytuje temperaturkę przez 7 dni i tyle
Piękna kreseczka do lekarza najwcześniej 5 tyg + kilka dni. Ktore testy polecasz?Dzisiaj już troszkę wyraźniejsza kreseczka, ale Szału nie ma ale nie ma się co dziwić, jak sikam co dwie H nawet w nocy
Mam nadzieje, że się nic nie wydarzy i wszystko będzie okej
Jak myślicie nie ma sensu jeszcze nawet dzwonić do lekarki?
I te testy owulacyjne to naprawdę super sprawa będę każdemu polecać!!! W tym Miesiącu owulacja była wcześniej niż zawsze, jakbym celowala w owulację bez testów to nic by z tego nie było. Bo zawsze owulke mam tak 19 dnia a w tym cyklu się zmieniło i wyszło że miałam. 14 dnia
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, słyszałyście o hormonie mullerowskim?
Ostatnio jak bylam u lekarki to mówiła mi, że teraz gdy kobieta ma problem z zajściem W ciążę zleca się zbadanie tego hormonu i on podobno jest bardzo ważny
Ja miałam te z domowego laboratoriumPiękna kreseczka do lekarza najwcześniej 5 tyg + kilka dni. Ktore testy polecasz?