reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Motylkowa!
Ale odbiegając od tematu, czy tylko ja nie wiedziałam ze jest metoda sprawdzania owulacji poprzez testowanie… śliny? któraś bawiła się w testowanie w ten sposób i zakupiła może mikroskop?
Ja czekam na męża, bo ma popołudniówki i działamy! Lepiej już chyba nie będzie
@MaagdaB gratulacje
@MaagdaB gratulacje
Pewnie wszystko wyprzedane byłoale jak to? Jak tego dokonałas?
Załączniki
Bolilol
możesz poświęcić się dla nas i zweryfikować te teorięAle odbiegając od tematu, czy tylko ja nie wiedziałam ze jest metoda sprawdzania owulacji poprzez testowanie… śliny? któraś bawiła się w testowanie w ten sposób i zakupiła może mikroskop?
LadyCaro
@nieznośne_poplątanie ogólnie z tymi testami to taka historia, że to są najtańsze testy jakie w życiu widziałam (jakieś 1,60 za sztukę) i kupiłyśmy z Bolilol i będziemy patrzeć czy są warte czegokolwiek
Motylkowa!
Może w następnym cyklu….. #obynastepnegocyklujuzniebylo #afirmacja #niechsiekurnazapładniamożesz poświęcić się dla nas i zweryfikować te teorię
Tralalala25
ja chyba 4-5 miesiecy bralam dupka i za kazdym razem 1,5 tyg wycia i zero checi do zycia, koszmarPierwsze 2-3 cykle miałam mocno depresyjny humor, a potem już jako tako. Ale zdecydowanie pogorszenie nastroju. No i biust mega puchnął. Stymulację też średnio znosiłam przecież.
reklama
Avy
Jutro 150 przysiadów.Czy jak zapytam o tabelkę przysiadów to się okaże, że ze mną coś nie tak? Czy dopiero w dniu przerwy jak wszystkie dadzą znać jak im idzie?
A daleko jeszcze do końca?
Jutro 150?
Jestem po 13h pracy, więc wybaczcie, ale nie mam już siły na wykresy i tabelki.
Jutro się postaram chociaż może być ciężko, bo jutro ważna premiera, więc gnamy po pracy do kina.
Generalnie rozkład przysiadów wygląda tak:
Więc jutro mamy dzień 19 Już blisko do końca