Love_sun
Fanka BB :)
ja to już kuzwa jakieś deski powinnam robić.. ....albo może bardziej jakieś nosić. to chociaż coś schudnę.o, mamy kolejną chetną do sierpniowego wyzwania deskowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to już kuzwa jakieś deski powinnam robić.. ....albo może bardziej jakieś nosić. to chociaż coś schudnę.o, mamy kolejną chetną do sierpniowego wyzwania deskowego
To u mnie robi to mój Chłopmnie mama zapisuje na paznokcie i do denstysty
Ewentualnie, zamiast deski, chciałam jeszcze zaproponować „6 weidera”o, mamy kolejną chetną do sierpniowego wyzwania deskowego
Fantastycznie!ej, zapisali mnie z palcem w d :O ja się produkuję, produkuje, czy mogę, bo się leczę w poradni leczenia niepłodnośći i czy mogę w ramach NFZ a ona "tak, jak najbardziej"
7 września 9:20
najczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojenia a śmietana elegancko się chłodzi, czyli to wszystko powinnam zrobić dziś, żeby jutro przystąpić do składnia, zawsze składam tort dzień przed podaniem żeby się elegancko wszystko połączyło, najczęściej ostateczną dekorację zostawiam sobie już na dzień podania w tym przypadku muszę zrobić jeszcze te czekoladowe peniski bo ogólnie najczęściej dekoruję torty żywymi kwiatami tzn najbardziej tak lubię robić
6 weidera bardzo obciąża kręgosłup-odcinek szyjny i lędźwiowy, więc jeśli ktoś ma problemy z tymi odcinkami nie powinien ich robić. 6 Weidera jest raczej do "wyrzeźbienia" mięśni..jeśli ktoś taki jak ja chce zrzucić kółko do pływania, czytaj oponkę, to nic to nie da. Oprócz tego, ze mięśnie się trochę wzmocnią...Ewentualnie, zamiast deski, chciałam jeszcze zaproponować „6 weidera”
1. Kiedyś mieliśmy jakiś z kolbką, ale się tylko kurzył to został schowany do piwnicy. Teraz stoi sobie pingwinek, bo ja średnio za kawą przepadam i pije raz na ruski rokŻeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku
1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?
My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę) oraz mycia po każdym użyciu
Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną
Czy to jeszcze wątek kreskowy czy fit staraczki ?Ewentualnie, zamiast deski, chciałam jeszcze zaproponować „6 weidera”
Zrobiłam kiedyś całą, do dziś mi została blizna na kręgosłupie od dywanu ale to podobno nie jest wcale zdrowe i nie pomaga na zrzucenie brzucha - tylko nie wiem ile w tym prawdy, gdzieś tak czytałam kilka lat temu,już po tym jak to zrobiłamEwentualnie, zamiast deski, chciałam jeszcze zaproponować „6 weidera”
co Ty się czepiasz dobra forma jest ważna dla płodności i lepszego zniesienia stanu ciążyCzy to jeszcze wątek kreskowy czy fit staraczki ?