Kejcik
Fanka BB :)
Dasz radęjeszcze nie, zjadłam śniadanie i zbieram siły mentalne. Normalnie mnie ściska ze stresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radęjeszcze nie, zjadłam śniadanie i zbieram siły mentalne. Normalnie mnie ściska ze stresu
Chyba najlepiej w duże pudła, osobne dla kategorii produktów.jeszcze kilka dni temu, do jednego pomieszczenia nie mogłam wejść do polowy piwnicy, bo wszystko stało...gdzie chciało a teraz mogę "dojść" do końca ściany w sumie raczej większości już się pozbyłam (jakiś ******* i kartonów)..teraz czekają na mnie regały..muszę dziś kupić jakieś plastikowe boty, żeby to jakoś wyglądało..i posortować np. dekoracje wielkanocne, świąteczne w te pudła..
A cos mialam zapytac..macie jakiś pomysł, jak posegregować zapasy..np makaronów, jakieś kawy.. żeby nie ustawiać jedno na drugim?
kurde, mam ten sam problem w spiżarni. Bo mamy regał i tam są półki wysokości 40cm. Marnowanie przestrzeni jak dla mnie, 30cm by spokojnie wystarczyło. I też się zastanawiam jak to poustawiaćwłaśnie chodzi o to, ze mam na całej ścianie, taki jakby wielki regał..tylko chodzi mi raczej o organizacje tego, co właśnie będzie na polkach..wiadomo, wieksczosc ogarnę w boty, ale zapasy chciałam jakoś ładnie poukładać, żeby nie układać jedno nad drugim..
1. U nas full automat. Ogólnie jak kupiliśmy to Ł przestał pić kawe bo mu wyszlo nadciśnienie i sama korzystam. Dla jednej pijącej się nie opłaca moim zdaniem... no i ten pojemnik na mleko, kaplica, nigdy więcej. Trzeba myć co 2 dni bo mleko się psuje...Żeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku
1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?
My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę) oraz mycia po każdym użyciu
Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną
też nie cierpię dzwonić. O dziwo w pracy mogę dzwonić wszędzie, a telefoniczne opierdalanie ludzi to moje hobby, a tylko zamknę łapka i mąż zapyta czy zadzwonię do faceta od regulacji drzwi, to dostaje łez w oczach i drżącym głosem mówię, że nie dam radywiem, ale ja tak nienawidzę dzownić... 2 dni się psychicznie przygotowuję, a jeszcze wiem, że albo się nie dodzwonię, albo babki tam bedą jakieś niemiłe i będzie mu smutno
Ja mysle nad czyms takim, kupie ze dwie sztuki, żeby zobaczyć, czy się sprawdzikurde, mam ten sam problem w spiżarni. Bo mamy regał i tam są półki wysokości 40cm. Marnowanie przestrzeni jak dla mnie, 30cm by spokojnie wystarczyło. I też się zastanawiam jak to poustawiać
Dasz radę Powodzeniajeszcze nie, zjadłam śniadanie i zbieram siły mentalne. Normalnie mnie ściska ze stresu
oglądałam podobne rzeczy na shein wczoraj u nas się nie sprawdzi, bo te półki w spiżarni są na 60cm głębokie ja nie wiem jak on ten dom urządzałJa mysle nad czyms takim, kupie ze dwie sztuki, żeby zobaczyć, czy się sprawdzi
mnie mama zapisuje na paznokcie i do denstystyteż nie cierpię dzwonić. O dziwo w pracy mogę dzwonić wszędzie, a telefoniczne opierdalanie ludzi to moje hobby, a tylko zamknę łapka i mąż zapyta czy zadzwonię do faceta od regulacji drzwi, to dostaje łez w oczach i drżącym głosem mówię, że nie dam rady
o i teraz wiem, ze Twój chłop ma na imię tak samo jak mój1. U nas full automat. Ogólnie jak kupiliśmy to Ł przestał pić kawe bo mu wyszlo nadciśnienie i sama korzystam. Dla jednej pijącej się nie opłaca moim zdaniem... no i ten pojemnik na mleko, kaplica, nigdy więcej. Trzeba myć co 2 dni bo mleko się psuje...
2. Mam elektryczną jakaś super z Oral B, ale nie korzystałam. Wolę zwykłą, tylko musi być miękka.