reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

jeszcze nie, zjadłam śniadanie i zbieram siły mentalne. Normalnie mnie ściska ze stresu 😅
Dasz radę 🤞🏻
Episode 3 Go GIF by BBC Three

reklama
jeszcze kilka dni temu, do jednego pomieszczenia nie mogłam wejść do polowy piwnicy, bo wszystko stało...gdzie chciało :D a teraz mogę "dojść" do końca ściany 8-) w sumie raczej większości już się pozbyłam (jakiś ******* i kartonów)..teraz czekają na mnie regały..muszę dziś kupić jakieś plastikowe boty, żeby to jakoś wyglądało..i posortować np. dekoracje wielkanocne, świąteczne w te pudła..
A cos mialam zapytac..macie jakiś pomysł, jak posegregować zapasy..np makaronów, jakieś kawy.. żeby nie ustawiać jedno na drugim?
Chyba najlepiej w duże pudła, osobne dla kategorii produktów.

właśnie chodzi o to, ze mam na całej ścianie, taki jakby wielki regał..tylko chodzi mi raczej o organizacje tego, co właśnie będzie na polkach..wiadomo, wieksczosc ogarnę w boty, ale zapasy chciałam jakoś ładnie poukładać, żeby nie układać jedno nad drugim..
kurde, mam ten sam problem w spiżarni. Bo mamy regał i tam są półki wysokości 40cm. Marnowanie przestrzeni jak dla mnie, 30cm by spokojnie wystarczyło. I też się zastanawiam jak to poustawiać

Żeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku😅

1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?

My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę😤) oraz mycia po każdym użyciu 🤪

Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną😆
1. U nas full automat. Ogólnie jak kupiliśmy to Ł przestał pić kawe bo mu wyszlo nadciśnienie i sama korzystam. Dla jednej pijącej się nie opłaca moim zdaniem... no i ten pojemnik na mleko, kaplica, nigdy więcej. Trzeba myć co 2 dni bo mleko się psuje...

2. Mam elektryczną jakaś super z Oral B, ale nie korzystałam. Wolę zwykłą, tylko musi być miękka.

wiem, ale ja tak nienawidzę dzownić... 2 dni się psychicznie przygotowuję, a jeszcze wiem, że albo się nie dodzwonię, albo babki tam bedą jakieś niemiłe i będzie mu smutno :D
też nie cierpię dzwonić. O dziwo w pracy mogę dzwonić wszędzie, a telefoniczne opierdalanie ludzi to moje hobby, a tylko zamknę łapka i mąż zapyta czy zadzwonię do faceta od regulacji drzwi, to dostaje łez w oczach i drżącym głosem mówię, że nie dam rady 😅

kurde, mam ten sam problem w spiżarni. Bo mamy regał i tam są półki wysokości 40cm. Marnowanie przestrzeni jak dla mnie, 30cm by spokojnie wystarczyło. I też się zastanawiam jak to poustawiać
Ja mysle nad czyms takim, kupie ze dwie sztuki, żeby zobaczyć, czy się sprawdzi

Załączniki

• IMG_4068.png
    IMG_4068.png
    374,6 KB · Wyświetleń: 45
też nie cierpię dzwonić. O dziwo w pracy mogę dzwonić wszędzie, a telefoniczne opierdalanie ludzi to moje hobby, a tylko zamknę łapka i mąż zapyta czy zadzwonię do faceta od regulacji drzwi, to dostaje łez w oczach i drżącym głosem mówię, że nie dam rady 😅
mnie mama zapisuje na paznokcie i do denstysty :D

reklama
1. U nas full automat. Ogólnie jak kupiliśmy to Ł przestał pić kawe bo mu wyszlo nadciśnienie i sama korzystam. Dla jednej pijącej się nie opłaca moim zdaniem... no i ten pojemnik na mleko, kaplica, nigdy więcej. Trzeba myć co 2 dni bo mleko się psuje...

2. Mam elektryczną jakaś super z Oral B, ale nie korzystałam. Wolę zwykłą, tylko musi być miękka.
o i teraz wiem, ze Twój chłop ma na imię tak samo jak mój 😎

Do góry