Bolilol
Fanka BB :)
to u mnie booksy + znanylekarz z rejestracją onlinemnie mama zapisuje na paznokcie i do denstysty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u mnie booksy + znanylekarz z rejestracją onlinemnie mama zapisuje na paznokcie i do denstysty
fajne, może się sprawdzićJa mysle nad czyms takim, kupie ze dwie sztuki, żeby zobaczyć, czy się sprawdzi
no właśnie tam gdzie ja chodze nie ma tych opcji, trzeba dzownić :/to u mnie booksy + znanylekarz z rejestracją online
zamieniłabym stylistkęno właśnie tam gdzie ja chodze nie ma tych opcji, trzeba dzownić :/
mieszkam na wsi i płacę za paznokcie 70 zł, więc to jest cena którą muszę zapłacić. A raczej moja mamazamieniłabym stylistkę
Ja sobie kupiłam regal Billy plus nadstawka z Ikea do spizarni i na razie jestem zadowolonaoglądałam podobne rzeczy na shein wczoraj u nas się nie sprawdzi, bo te półki w spiżarni są na 60cm głębokie ja nie wiem jak on ten dom urządzał
o, mamy kolejną chetną do sierpniowego wyzwania deskowegoboze, ja zamiast zacząć robić to, co powinnam, siedzę i was czytam..
normalnie jak "moda na sukces"..tylko do czytania. Albo bardziej trafne " z życia wzięte"
kuffa,zarty się skończyły, właśnie przymierzyłam trzy sukienki z tamtego roku..no obcisłe się zrobiły..i jakimś dziwnym sposobem krótsze.ja pierdziele. Muszę schudnąć.