reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja bym chciała zrobić takie konkret wietrzenie szafy i wywalić 3/4 ubrań, które mam bo chcę stać się minimalistką😂 ale przy moim napiętym grafiku to jakoś późną jesienią może się za to wezmę, akurat na ciążowym L4 będę miała dużo czasu 😝😝
Też bym chciała wywalić. Ale po to żeby było miejsce. Mam chyba wszystkie ubrania które kupiła przez ostatnie 10 lat. Miała być segregacja przy przeprowadzce, ale trzeba było się spakować z dnia na dzień i tak wszystko poszło do worków. Worki nadal leżą na strychu. Jakieś 5 lat

reklama
Żeby troszkę rozruszać dyskusję to i ja narzucę dziś tematy, o których myślałam o poranku😅

1. Czy macie w domu ekspres do kawy? Jeśli tak to jaki - automatyczny czy może kolbowy?
2. Wczoraj było o paście to dziś o szczoteczce - jakiej szczoteczki używacie?

My mamy ekspres kolbowy i chociaż zupełnie nam wystarcza bo kawka pyszna a i tak pijemy tylko czarną TO wkurza mnie konieczność kazdorazowego nabijania kolby (zawsze ZAWSZE rozsypuję kawę😤) oraz mycia po każdym użyciu 🤪

Szczoteczkę mam soniczną i w sumie to już chyba nie umiem umyć zębów manualną😆
Nie lubię kawy, nie piję, nie mam ekspresu.

moja siostra kupiła Jurę, wydała chyba z 5000 zł, kawa spoko, wcale nie lepsza niż z mojego kolbowego za 300zl 😅 ale mycie tego ekspresu to jakaś masakra, a jak używasz mleka to codziennie trzeba to czyścić wiec nie wiem czy każdy ma tak samo ale poczytaj zanim wydasz miliony monet żebyście potem nie klęli😂
no właśnie o to chodzi, ze te kosztują sporo..dlatego zanim się wybierzemy do sklepu, będziemy na pewno czytać opinie...

Ja szczoteczkę mam zwykłą. I mam ochotę zmienić na soniczną.

Mam ekspres krups automatyczny. Gdy kolezanki mówiły, ze ekspres to ich zakup życia i inna kawa im juz teraz nie podchodzi, machałam głową z niedowierzania myśląc, że bredzą.... teraz mam identyczne zdanie. Kocham co poranek kawę z mojego ekspresu i tęsknię za nim będąc ma wakacjach gdzieś😅🤣
jeny mam tak samo! Lubię wycieczki, ale zawsze wtedy tęsknię za moją kawą z ulubionego kubka 😂

Też bym chciała wywalić. Ale po to żeby było miejsce. Mam chyba wszystkie ubrania które kupiła przez ostatnie 10 lat. Miała być segregacja przy przeprowadzce, ale trzeba było się spakować z dnia na dzień i tak wszystko poszło do worków. Worki nadal leżą na strychu. Jakieś 5 lat
ja tez mam właśnie takie 10-letnie, które wyglądają jak nowe (ja dbam o ubrania) , teraz oczywiście są za małe (ahh, to były czasy, kiedy nosiłam 36.. :D) i dlatego mi ich szkoda wywalić :D Ale wiem, ze powinnam ta zrobić porządną rewolucje..ALE MOZE ZACZEKAC, AZ SCHUDNDE? 8-):p

jeszcze nie, zjadłam śniadanie i zbieram siły mentalne. Normalnie mnie ściska ze stresu 😅
Good Vibes Reaction GIF by megan motown

reklama
Do góry