reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Wycinał moją przegrodę w Krk. Trochę z nim czasu spędziłam. On specjalizuje się w wadach stricte anatomicznych. Każdy odchył w budowie macicy bardzo go kręci. Ale ogólnie oko do usg ma genialne. Jeśli się da to wal do niego, niech sobie poogląda.
Drugi spec z Wawy to dr Jacek Doniec. Bardziej od zrostów ale też ponoć widzi więcej.
tak, o nim też słyszałam. Chociaż podejrzewam, ze u niego wizyta z 600 zł kosztuje :D

reklama
W temacie rollercosterow:
Mój znajomy odleciał tak na Hyperionie. 😆

Byłam dwa tygodnie temu i pojeździłam sobie, ale te przeciążenia dla osób mających problemy z kręgosłupem nie są dobre. Mój syn też odleciał na moment na jednej z tych kolejek +4. Myślałam, że zawału dostanę...

O kurde, nie pamiętam 😅 ale pewnie jak wpiszesz ketopizza na spodzie z mozarelli to coś znajdziesz, ja robiłam chyba z maka migdałowa 🤔 spróbuję później poszukać
Ja znalazłam ;)

Załączniki

• IMG_20230719_191457.jpg
    IMG_20230719_191457.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20230719_191404.jpg
    IMG_20230719_191404.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 58
Cześć dziewczyny. Ja to jednak pechowa jestem. Noga w gipsie 🙈 a kalendarzyk krzyczy że płodne 🙈 nie wiem czy to się teraz uda. Niby było coś przed wypadkiem, ale przecież nie wiadomo kiedy ta owulacja będzie 😥 na razie kombinujemy żeby zostać tu do końca wakacji. Eh... nie wiem czy warto cokolwiek planować bo i tak zawsze się wszystko pokiełbasi 😔

Cześć dziewczyny. Ja to jednak pechowa jestem. Noga w gipsie 🙈 a kalendarzyk krzyczy że płodne 🙈 nie wiem czy to się teraz uda. Niby było coś przed wypadkiem, ale przecież nie wiadomo kiedy ta owulacja będzie 😥 na razie kombinujemy żeby zostać tu do końca wakacji. Eh... nie wiem czy warto cokolwiek planować bo i tak zawsze się wszystko pokiełbasi 😔
Co się stało? :(

reklama
Do góry