reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Wycinał moją przegrodę w Krk. Trochę z nim czasu spędziłam. On specjalizuje się w wadach stricte anatomicznych. Każdy odchył w budowie macicy bardzo go kręci. Ale ogólnie oko do usg ma genialne. Jeśli się da to wal do niego, niech sobie poogląda.
Drugi spec z Wawy to dr Jacek Doniec. Bardziej od zrostów ale też ponoć widzi więcej.
tak, o nim też słyszałam. Chociaż podejrzewam, ze u niego wizyta z 600 zł kosztuje :D

reklama
W temacie rollercosterow:
Mój znajomy odleciał tak na Hyperionie. 😆

Byłam dwa tygodnie temu i pojeździłam sobie, ale te przeciążenia dla osób mających problemy z kręgosłupem nie są dobre. Mój syn też odleciał na moment na jednej z tych kolejek +4. Myślałam, że zawału dostanę...

O kurde, nie pamiętam 😅 ale pewnie jak wpiszesz ketopizza na spodzie z mozarelli to coś znajdziesz, ja robiłam chyba z maka migdałowa 🤔 spróbuję później poszukać
Ja znalazłam ;)

Załączniki

• IMG_20230719_191457.jpg
    IMG_20230719_191457.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 55
  • IMG_20230719_191404.jpg
    IMG_20230719_191404.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 53
Cześć dziewczyny. Ja to jednak pechowa jestem. Noga w gipsie 🙈 a kalendarzyk krzyczy że płodne 🙈 nie wiem czy to się teraz uda. Niby było coś przed wypadkiem, ale przecież nie wiadomo kiedy ta owulacja będzie 😥 na razie kombinujemy żeby zostać tu do końca wakacji. Eh... nie wiem czy warto cokolwiek planować bo i tak zawsze się wszystko pokiełbasi 😔

Cześć dziewczyny. Ja to jednak pechowa jestem. Noga w gipsie 🙈 a kalendarzyk krzyczy że płodne 🙈 nie wiem czy to się teraz uda. Niby było coś przed wypadkiem, ale przecież nie wiadomo kiedy ta owulacja będzie 😥 na razie kombinujemy żeby zostać tu do końca wakacji. Eh... nie wiem czy warto cokolwiek planować bo i tak zawsze się wszystko pokiełbasi 😔
Co się stało? :(

reklama
Do góry