Avy
Fanka BB :)
Ej no!Sprawdziłam właśnie, że to 10h pociągiem ode mnie i jednak się wycofuje z tego pomysłu
Ja mam prawie 6h.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no!Sprawdziłam właśnie, że to 10h pociągiem ode mnie i jednak się wycofuje z tego pomysłu
Rezygnuje z tego czelendżuEj no!
Ja mam prawie 6h.
U mnie też pokazuje 10 h pociągiem albo 5 dni z butaSprawdziłam właśnie, że to 10h pociągiem ode mnie i jednak się wycofuje z tego pomysłu
to jak pielgrzymka do energylandii w intencji namaszczenia ciążem przez @AScarlettU mnie też pokazuje 10 h pociągiem albo 5 dni z buta
Eeej nie wpadłabym na to akurat w sierpniu z tego co się orientuję to są często pielgrzymkito jak pielgrzymka do energylandii w intencji namaszczenia ciążem przez @AScarlett
Ja tez przecież pojadę z Tobą. Coś taka obrażalskaAle jesteście.... ja chcę do Energylandii!!! Sru! Pojadę sama!
A wsiądziesz z nią na rollercostera?Ja tez przecież pojadę z Tobą. Coś taka obrażalska
Na coś średnio wymagającegoA wsiądziesz z nią na rollercostera?
kategoryczne NIE dla ograniczeńA ile byś dała radę przeczytać? Bo nie do końca wiem o co chodzi, mamy ograniczyc pisanie?