reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A jaki to jest niski progesteron w 2 fazie? Poniżej normy czy w dolnych granicach? Ja dziś jestem 9-11 dpo (nie wiem dokładnie, ale obstawiam 10) i mam prog 10,96.
Ja mam w okolicach 12-14 8 dpo i lekarka twierdziła, że nie jest zbyt szałowy chociaż dziewczyny tutaj pisały, że jest ok. Tak naprawdę mi trudno powiedzieć gdzie jest ta granica...
Jest taka jedna Pani na bieżąco z zaleceniami polskiego towarzystwa ginekologicznego to może coś podpowie 😅

poradziłam się bardzo mądrej osoby z forum :D
I generalnie dowiedziałam się, że w UCZKinie, czyli tam gdzie mnie wkurzyli i odmówili IUI, dyrketorem katedry ginekologii i położnictwa jest dr Ludwin, który specjalizuje się w wadach macicy. Więc powodzenia nie przewiduję, ale zadzownię tam jutro i spytam, czy mnie zapiszą bezpośrednio do niego, a jak nie, to jakie skierowanie potrzebują. Zobaczymy. Jak się nie uda to będę próbować prywatnie to ogarniać u kogoś innego.
Także teraz doba na przygotowanie się do rozmowy telefonicznej 😅

Ja to mogę mieć wolne kiedy chcę 😉
Ale chyba fajnie byłoby się zgadać np. na jakiś piątek, bo jak mamy tak daleko jechać to fajnie byłoby zostać na weekend. Może 4.08?
Będziesz zabierać chłopa? Bo mój chce jechać, żeby mi okulary trzymać 😂
nie no, jak już, to bez chłopa 😂

reklama
Do góry