Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Nie daje rady przeczytać wszystkich postów przez to częste pisanie, a szkoda bo można coś ważnego przeoczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam w okolicach 12-14 8 dpo i lekarka twierdziła, że nie jest zbyt szałowy chociaż dziewczyny tutaj pisały, że jest ok. Tak naprawdę mi trudno powiedzieć gdzie jest ta granica...A jaki to jest niski progesteron w 2 fazie? Poniżej normy czy w dolnych granicach? Ja dziś jestem 9-11 dpo (nie wiem dokładnie, ale obstawiam 10) i mam prog 10,96.
A ile byś dała radę przeczytać? Bo nie do końca wiem o co chodzi, mamy ograniczyc pisanie?Nie daje rady przeczytać wszystkich postów przez to częste pisanie, a szkoda bo można coś ważnego przeoczyć
Zwrot wysłałam wczoraj, dzisiaj mam kasę na koncieDziewczyny, które zamawiały z shein - jak jest ze zwrotami?
nie no, jak już, to bez chłopaJa to mogę mieć wolne kiedy chcę
Ale chyba fajnie byłoby się zgadać np. na jakiś piątek, bo jak mamy tak daleko jechać to fajnie byłoby zostać na weekend. Może 4.08?
Będziesz zabierać chłopa? Bo mój chce jechać, żeby mi okulary trzymać
Pociągiem chcesz jechać czy autem? No i jakąś kimę trzeba ogarnąćnie no, jak już, to bez chłopa
5 mamy znów wesele, weźcie jakiś inny weekendPociągiem chcesz jechać czy autem? No i jakąś kimę trzeba ogarnąć
Później miałyśmy jechać do nadmorskiego miasta na K5 mamy znów wesele, weźcie jakiś inny weekend
Sprawdziłam właśnie, że to 10h pociągiem ode mnie i jednak się wycofuje z tego pomysłuPociągiem chcesz jechać czy autem? No i jakąś kimę trzeba ogarnąć