Myszko
Fanka BB :)
Nie. Dopiero jutro rano zrobię, bo dziś w podróży. Ech… Ale dziś wieczorem chyba nasikam, jak już u mamy będę. Bo się boję bardzo, ale też mnie nosi okropnie…byłaś na becie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Dopiero jutro rano zrobię, bo dziś w podróży. Ech… Ale dziś wieczorem chyba nasikam, jak już u mamy będę. Bo się boję bardzo, ale też mnie nosi okropnie…byłaś na becie?
Trzymam mocno kciuki i myślę dziś o Tobie intensywnieNie. Dopiero jutro rano zrobię, bo dziś w podróży. Ech… Ale dziś wieczorem chyba nasikam, jak już u mamy będę. Bo się boję bardzo, ale też mnie nosi okropnie…
I tak najlepiej, przynajmniej po gosciach chaty nie trzeba sprzątać.to my mamy taras i dużo spędzamy tam czasu. Czy kawka, piwko, jak znajomi wpadną to tam siedzimy.
Mimo, ze taras jest dzielony z rodzicami
Ja kupiłam kokon za 59 zł ale z UE placilam blikiem, przekierowało mnie z jakiejś reklamy kokonów i teraz zastanawiam się czy kiedykolwiek dojdzie za tą cenę, czy to jakis zakup skrzatMy mamy taras od niedawna i jest to moje ulubione miejsce na kawkę i odpoczynek. W tym roku planujemy kupić kokon i jacuzzi, a w przyszłym jakieś fajne meble tarasowe
Tak mi się przypomniało o Lubomierze, jak człowiek młody byłTo nie ten szczyt, nasz nie ma obserwatorium, ale ma multum borówkę. W zeszłym roku poszłam do US i pani która mnie przyjmowała jak zauważyła skąd jestem to zapytała: "czy są już u was borówki?" Mówiła, że się chyba wybierze z mamą
Ooo to daj proszę znać czy doszedł i warto czy stracone 59 złJa kupiłam kokon za 59 zł ale z UE placilam blikiem, przekierowało mnie z jakiejś reklamy kokonów i teraz zastanawiam się czy kiedykolwiek dojdzie za tą cenę, czy to jakis zakup skrzat
Pochwalę się czy hit czy kit... ponoć podwojny nawet zamawiałamOoo to daj proszę znać czy doszedł i warto czy stracone 59 zł
Trzymam kciuki kochanaNie. Dopiero jutro rano zrobię, bo dziś w podróży. Ech… Ale dziś wieczorem chyba nasikam, jak już u mamy będę. Bo się boję bardzo, ale też mnie nosi okropnie…
Jak dojdzie to daj znać i od razu linka najlepiejJa kupiłam kokon za 59 zł ale z UE placilam blikiem, przekierowało mnie z jakiejś reklamy kokonów i teraz zastanawiam się czy kiedykolwiek dojdzie za tą cenę, czy to jakis zakup skrzat
Znam te stronyPowiat jeszcze myślenicki, Beskid Makowski. Wszędzie las