reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Jeszcze podzielę się z Wami myślą mojego męża. On uważa, że to relacja między nami jest najważniejsza. Że dziecko zawsze jest najważniejszą istotą na ziemi, kocha się ją bezwarunkowo wiadomo ale kiedyś i ono dorośnie, założy swoją rodzinę a my razem będziemy na zawsze, do śmierci i tak naprawdę to o tą relację musimy dbać najbardziej.
To jest bardzo dobre podjejscie i oby miał zawsze takie.

Ostatnia edycja:
to my mamy taras i dużo spędzamy tam czasu. Czy kawka, piwko, jak znajomi wpadną to tam siedzimy.
Mimo, ze taras jest dzielony z rodzicami
To mi sąsiedzi skutecznie obrzydzili siedzenie na tarasie. Nie po to wychodzę na zewnątrz, żeby słuchać techniawki i disco rżysko czy wydzierania się psa i dzieciorów (nie mam nic do dzieci ani do psów, ale są pewne granice).

To raczej moje okolice kojarzysz bo ja mieszkam na granicy 😉 najwyższy szczyt
Pamiętam jak ze znajomymi wybraliśmy się na Lubomir, zdziwiło pierwsze że tam jest obserwatorium. Kolejne, że możemy wejść 😁 akurat się rozsiedliśmy z piwkiem, ale co tam piwko porzuciliśmy i poszliśmy do środka 😁

Pamiętam jak ze znajomymi wybraliśmy się na Lubomir, zdziwiło pierwsze że tam jest obserwatorium. Kolejne, że możemy wejść 😁 akurat się rozsiedliśmy z piwkiem, ale co tam piwko porzuciliśmy i poszliśmy do środka 😁
To nie ten szczyt, nasz nie ma obserwatorium, ale ma multum borówkę. W zeszłym roku poszłam do US i pani która mnie przyjmowała jak zauważyła skąd jestem to zapytała: "czy są już u was borówki?" 🤣 Mówiła, że się chyba wybierze z mamą ☺️

reklama
Do góry