reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
To łysienie u mężczyzn dzisiaj to jakaś kolejna plaga. Mam w pracy kolegę, który ma 23 lata (rocznik 2000!) i już zaczyna łysieć tak, ze ciężko mu to ukryć. Rozważa przeszczep bo tez ma straszne kompleksy z tego powodu.

Mój Stary ma piękne gęste włosy tylko takie coraz jaśniejsze mu się robią z każdym rokiem 🤣 były czarne, jeszcze trochę i będą białe 😅

U mnie w rodzinie wszyscy mamy bardzo gęste. Mój brat ma takie, że ciężko w ogóle się przebić palcami do skóry, bo są takie gęste i grube. No a niestety ze strony męża nie dość, że włosów jak na lekarstwo, to szybko wypadają. Ja z kolei mając 23-24 lata miałam już siwe i teraz mam już normalnie skupiska siwulców. 😫

Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj? :D

W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron :D
Jedno pytanie z serii poważne, drugie mniej, żeby nie było tak poważnie ;)
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?
1. Przekazuję na jakieś chore dziecko lub dorosłego, które potrzebuje pomocy, ale zwykle ten 1% daje na osp, gdzie mój tata się udziela- na zakup sprzętu, ubrań, bieżące potrzeby 😌
2. Kiedyś nie lubiłam swojego imienia, natomiast od jakiegoś czasu zaczęło mi się podobać 😅

To ja uwielbiałam „Sabrinę nastoletnią czarownicę” i „Świat wg Bunddych”🤣 oglądałam też Esmeraldę, Paulę czy jakieś tam inne tasiemce mające w tytule damskie imię 😅
W wieku nastoletnim oszalałam na punkcie dr House😍😍😍 brat mieszkał w Gdyni wtedy, pobierał sezony i wysyłał mi płyty pocztą😂 kiedy nie chodziłam tydzień do szkoły bo jak przyszły nowe odcinki to oglądałam jak głupia, potem nie miałam od kogo lekcji wziąć i tak jakoś wyszło 😆
O Sabrine też oglądałam

reklama
Czy lubicie swoją prace? Jeśli tak to czemu?
Lubię swoją pracę. Mimo tego, że jest to praca z ludźmi i są nieraz upierdliwi, to w głębi duszy muszę mieć taką pracę.
Kiedyś na okresie przejściowym pracowałam zamknięta w biurze (pomijam to, że miałam być telemarketerem 😐), to jakoś nie dawała mi satysfakcji.
Staram się być miła dla ludzi, niektórzy to docenią, nawet się uśmiechną i podziękują za pozytywne załatwienie sprawy 😌

Do góry