Kejcik
Fanka BB :)
to ja zrobiłam 130 za dzisiajA wczoraj była przerwa od przysiadania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja zrobiłam 130 za dzisiajA wczoraj była przerwa od przysiadania.
Widziałam łyse koty, ale łysa świnka morska?ja miałam chomiki, krolika, świnki morskie (w tym jedną skinny czyli taką łysą już na studiach), rybki, kiedyś nawet gołębia bo mój tata był hodowcą i mi przyniósł na parę dni żebym przestała ryczeć, że chce zwierzątko miałam też słodkiego ślicznego rudego pieska, prawie takiego samego jak @LadyCaro oraz później już tu w Warszawie buldożka francuskiego kocham zwierzęta, często myślę żeby sobie jakieś zapodać ale jednak czekam na dziecko, a mieszkanie w bloku ma swoje pewne ograniczenia na tym polu
potwierdzam, tak wyglądała moja PusiaDobra obczaiłam tą świnkę... Ciemna wygląda jak mały hipopotam
Było dużo wpisów o przekazywanie datków na zwierzęta. Jakie miałyście zwierzątka w domu oprócz much pająków i komarów?
U mnie przewijały się chomiki, świnka morska, papużki, rybki, kot i psy
Tak często jest, że po odejściu ukochanego zwierzaka nie chce się więcej zwierząt. Ale przychodzi ten czas, że większość ludzi się jednak decyduje żeby zapełnić tą pustkęKiedyś mialam.papugi, swinke morską, chomiki
Ale moje serce w pełni należy do kotów. Mam ich 3. Przez cały nasz związek od początku mieliśmy psa (moja sunia urodziła i jak mój mąż zabiegał o moje względy to powiedział ze weźmie jednego szczeniaka wiec to był NASZ pies) była z nami 17 lat i rok temu musieli ją uspać. Teoretycznie nie chcemy więcej psa ewentualnie w bardzo dalekiej przyszłości ale ja chyba coraz bardziej chcę już teraz..
Tak często jest, że po odejściu ukochanego zwierzaka nie chce się więcej zwierząt. Ale przychodzi ten czas, że większość ludzi się jednak decyduje żeby zapełnić tą pustkę