reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja miałam chomiki, krolika, świnki morskie (w tym jedną skinny czyli taką łysą już na studiach😁), rybki, kiedyś nawet gołębia 🤣 bo mój tata był hodowcą i mi przyniósł na parę dni żebym przestała ryczeć, że chce zwierzątko😅 miałam też słodkiego ślicznego rudego pieska, prawie takiego samego jak @LadyCaro 🫶🏻 oraz później już tu w Warszawie buldożka francuskiego 😍 kocham zwierzęta, często myślę żeby sobie jakieś zapodać ale jednak czekam na dziecko, a mieszkanie w bloku ma swoje pewne ograniczenia na tym polu😬
Widziałam łyse koty, ale łysa świnka morska? 😄 🙆‍♀️

Załączniki

• IMG_1023.jpeg
    IMG_1023.jpeg
    228,7 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_1022.jpeg
    IMG_1022.jpeg
    142,7 KB · Wyświetleń: 77
Było dużo wpisów o przekazywanie datków na zwierzęta. Jakie miałyście zwierzątka w domu oprócz much pająków i komarów? 😁
U mnie przewijały się chomiki, świnka morska, papużki, rybki, kot i psy :)

Kiedyś mialam.papugi, swinke morską, chomiki
Ale moje serce w pełni należy do kotów. Mam ich 3. Przez cały nasz związek od początku mieliśmy psa (moja sunia urodziła i jak mój mąż zabiegał o moje względy to powiedział ze weźmie jednego szczeniaka 😜 wiec to był NASZ pies) była z nami 17 lat i rok temu musieli ją uspać. Teoretycznie nie chcemy więcej psa ewentualnie w bardzo dalekiej przyszłości ale ja chyba coraz bardziej chcę już teraz..

A ja dostałam pierwsze imię po jednej babci a drugie po drugiej. Lubię swoje imię. Śmieszne było to ze przez 20 lat mialam na imię.i na nazwisko tak jak moja babcia 🙈

Kiedyś mialam.papugi, swinke morską, chomiki
Ale moje serce w pełni należy do kotów. Mam ich 3. Przez cały nasz związek od początku mieliśmy psa (moja sunia urodziła i jak mój mąż zabiegał o moje względy to powiedział ze weźmie jednego szczeniaka 😜 wiec to był NASZ pies) była z nami 17 lat i rok temu musieli ją uspać. Teoretycznie nie chcemy więcej psa ewentualnie w bardzo dalekiej przyszłości ale ja chyba coraz bardziej chcę już teraz..
Tak często jest, że po odejściu ukochanego zwierzaka nie chce się więcej zwierząt. Ale przychodzi ten czas, że większość ludzi się jednak decyduje żeby zapełnić tą pustkę :)

Aaa i jeszcze rybki których ja nie lubię ale mąż kocha. Aktualnie na szczęście zlikwidował kolejne akwarium i zostały nam tylko te w oczku wodnym

Tak często jest, że po odejściu ukochanego zwierzaka nie chce się więcej zwierząt. Ale przychodzi ten czas, że większość ludzi się jednak decyduje żeby zapełnić tą pustkę :)

Gdyby to odemnie zależało mielibyśmy juz dawno ale mąż mnie stopuje. To głównie przez to że często wyjeżdżamy i nie mamy z kim psa zostawic. Cała ferajna podróżuje z nami. Wiec to jest troszkę kłopot

reklama
Do góry