reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

640ceba8d89a1_o_large.jpg

reklama
Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj? :D

W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron :D
Jedno pytanie z serii poważne, drugie mniej, żeby nie było tak poważnie ;)
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?
1. Tak. Zwracam na to uwagę, gdy ktoś z moich znajomych potrzebuje takiego wsparcia, jeśli nie, losowo 1% ląduje gdziekolwiek u osoby potrzebującej i mi nieznanej.
2. Na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Gabriela bardzo podobało mi się zdrobnienie Gabi... Ale zadnej z córek tak nie nazwałam😆 gdybym miała wybierać mniej wybredzająco wybrałabym imię 2 jako 1 a tak niestety było nas 6 w klasie o tym samym imieniu 😁😆🤣

reklama
1. Przekazuję 1% na WOŚP od kilku lat. Wcześniej na kuzyna, który miał raka, ale niestety nie udało mu się go pokonać.
2. Mam ogromny problem z żeńskimi imionami, bo prawie żadne mi się nie podoba. Moje również. 😬 Chyba zmieniłabym na jakieś zagraniczne. :D

Skończyłam właśnie serial na netflixie. Zaczęłam go oglądać kilka godzin temu i tylko dzięki temu oglądaniu mogłam Was nadrobić. 😆 Bez obrazy, ale jesteście jakieś pojebane z tym pisaniem, człowiek nadrabia Was kilka godzin, jak nie jest w stanie być na bieżąco. 🤣 Jeszcze trochę i minimum trzeba będzie zwiększyć do 1500. 😆

Do góry