reklama
nudella
Fanka BB :)
Nie wiedziałam nawet o istnieniu szczekuszki ale fakt są słodkieJakie słodziaki
Avy
Avy
królowa_kresek😉🙃
1. Tak. Zwracam na to uwagę, gdy ktoś z moich znajomych potrzebuje takiego wsparcia, jeśli nie, losowo 1% ląduje gdziekolwiek u osoby potrzebującej i mi nieznanej.Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj?
W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron
Jedno pytanie z serii poważne, drugie mniej, żeby nie było tak poważnie
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?
2. Na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Gabriela bardzo podobało mi się zdrobnienie Gabi... Ale zadnej z córek tak nie nazwałam gdybym miała wybierać mniej wybredzająco wybrałabym imię 2 jako 1 a tak niestety było nas 6 w klasie o tym samym imieniu
reklama
nieznośne_poplątanie
1. Przekazuję 1% na WOŚP od kilku lat. Wcześniej na kuzyna, który miał raka, ale niestety nie udało mu się go pokonać.
2. Mam ogromny problem z żeńskimi imionami, bo prawie żadne mi się nie podoba. Moje również. Chyba zmieniłabym na jakieś zagraniczne.
Skończyłam właśnie serial na netflixie. Zaczęłam go oglądać kilka godzin temu i tylko dzięki temu oglądaniu mogłam Was nadrobić. Bez obrazy, ale jesteście jakieś pojebane z tym pisaniem, człowiek nadrabia Was kilka godzin, jak nie jest w stanie być na bieżąco. Jeszcze trochę i minimum trzeba będzie zwiększyć do 1500.
2. Mam ogromny problem z żeńskimi imionami, bo prawie żadne mi się nie podoba. Moje również. Chyba zmieniłabym na jakieś zagraniczne.
Skończyłam właśnie serial na netflixie. Zaczęłam go oglądać kilka godzin temu i tylko dzięki temu oglądaniu mogłam Was nadrobić. Bez obrazy, ale jesteście jakieś pojebane z tym pisaniem, człowiek nadrabia Was kilka godzin, jak nie jest w stanie być na bieżąco. Jeszcze trochę i minimum trzeba będzie zwiększyć do 1500.