anyżowa
Fanka BB :)
Tak szukam lekarza na cito, nie będe czekała, w Polsce mam być za miesiąc.Przykro mi. Niestety nic merytorycznego nie jestem w stanie napisać.
Zaczekaj na resztę badań i do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak szukam lekarza na cito, nie będe czekała, w Polsce mam być za miesiąc.Przykro mi. Niestety nic merytorycznego nie jestem w stanie napisać.
Zaczekaj na resztę badań i do lekarza.
Mój też z dupy, a i tak mnie znalazła, więc strzeż sięMój nick jest komoletnie z dupy zainspirowany jakimś filmikiem słodko śmiesznym pandy który widziałam w 2019 roku, wiec byłoby ciężko
No i już uciekaKurcze chyba jadę do Maczka ..
Ty sie sama podjebałaśMój też z dupy, a i tak mnie znalazła, więc strzeż się
I bądź tu człowieku dobryTy sie sama podjebałaś
Ja, na szczęście, mam rodziców i teściów siostry, którzy zawsze chętnie nas obdarowują pysznościami Jagody w słoiczku, ogórki w curryO to ja muszę mieć wszystko swojej. Fakt zajmuje to wszystko w uj czasu, ale warto
Myślę, że sporo. Sama tak czytałam przez pół roku bez konta.A myślicie, ze sporo jest takich osób, które zupełnie nie są związane z tematem a podczytuja nas?