Panda91
Fanka BB :)
co za stalkerka mala z tej naszej @Brownie1992Kogo Ty jeszcze nie obczaiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co za stalkerka mala z tej naszej @Brownie1992Kogo Ty jeszcze nie obczaiłaś?
Są jeszcze pojedyncze przypadkiKogo Ty jeszcze nie obczaiłaś?
Ja pitolę te baleriny z cyrkoniami są obłędne, masz mega szczuplutkie nóżki i niezła z Ciebie laskaFajne te butki ale Stary mówi, że kajaki tylko te czarne zaakceptował nawet od klapków kazał oderwać kwiatki a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś
Ciebie też już pozbawiła prywatności?co za stalkerka mala z tej naszej @Brownie1992
Przykro mi. Niestety nic merytorycznego nie jestem w stanie napisać.A u mnie badania słabo wyszły Jedynie prolaktyna ok.
SHBG obniżone mocno , DHAEAS bardzo dużo ponad normę , testosteron też wyżej - androgenowa lipa.
17 oh progesteron i androstendion ( mogą przyjść jutro albo pojutrze) jeszcze nie spłynęły, a na przeciwciała 10 dni sie czeka.
Oczywiście już wygoglowałam i guzy nadnerczy nie wiadomo co . Jestem na etapie szukania dobrego endokrynologa i umowie się też do gin.
Jprd
Po tym ostatnim leżeniu to nie taka małaco za stalkerka mala z tej naszej @Brownie1992
Wygląda na to że hormony bardzo mocno rozjechane, musi być jakaś przyczyna... teraz tylko trzeba ją znaleźć..o nie, faktycznie trochę rozjechane dobry lekarz... nuestety ja się nie znam na androgenach...
Mój nick jest komoletnie z dupy zainspirowany jakimś filmikiem słodko śmiesznym pandy który widziałam w 2019 roku, wiec byłoby ciężkoCiebie też już pozbawiła prywatności?
a mnie znalazłaś? pewnie znalazłaśPo tym ostatnim leżeniu to nie taka mała