Kosinka94
Moderator
Nie dziwię się, u mnie jest podobnie jak małżonek sprzątaTez miałam ochotę na kanapę i serial, ale ewakuacja bezpieczniejsza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziwię się, u mnie jest podobnie jak małżonek sprzątaTez miałam ochotę na kanapę i serial, ale ewakuacja bezpieczniejsza![]()
Koniecznie
będę na Bemowie i będę krzyczeć "Paaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaa91 elooooo"Koniecznie![]()
Ja i tak już Cię obczaiłamDzięki Dziewczyny za komplementyale tak sobie myślę teraz, że trochę zjebalam bo jak się w końcu spotkamy i będzie zgadywanie kto jest kim to już macie ułatwione zadanie
![]()
Aaa to zmienia postać rzeczy.To warszawska Wisła, wiec nie miałabym odwagi sprawdzić nawet koniuszkiem palca![]()
A mnie mąż namówił na wspólny trening, śmierdzę jak stare skarpety teraz.Przeszłam dzisiaj trochę ponad 10km po domu i bolą mnie plecy, czuje się staro![]()
Hahahahhabędę na Bemowie i będę krzyczeć "Paaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaa91 elooooo"
Kogo Ty jeszcze nie obczaiłaś?Ja i tak już Cię obczaiłam![]()
o nie, faktycznie trochę rozjechaneA u mnie badania słabo wyszłyJedynie prolaktyna ok.
SHBG obniżone mocno , DHAEAS bardzo dużo ponad normę , testosteron też wyżej - androgenowa lipa.
17 oh progesteron i androstendion ( mogą przyjść jutro albo pojutrze) jeszcze nie spłynęły, a na przeciwciała 10 dni sie czeka.
Oczywiście już wygoglowałam i guzy nadnerczy nie wiadomo co . Jestem na etapie szukania dobrego endokrynologa i umowie się też do gin.
Jprd![]()