Kejcik
Fanka BB :)
Fajne te butki ale Stary mówi, że kajaki tylko te czarne zaakceptował nawet od klapków kazał oderwać kwiatki a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuu, jaka figura!Fajne te butki ale Stary mówi, że kajaki tylko te czarne zaakceptował nawet od klapków kazał oderwać kwiatki a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś
A to na pewno nie bluzka, czy coś?No i dołożyli eko torbę na warzywa Zobacz załącznik 1547898
Ależ dupencjaFajne te butki ale Stary mówi, że kajaki tylko te czarne zaakceptował nawet od klapków kazał oderwać kwiatki a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś
Wygląda jak moje majty do laparoA to na pewno nie bluzka, czy coś?
hahahaha, zamówiłam jeszcze jedną sukienkę i się zastanawiałam dobrą chwilę, w który otwór mam włożyć głowęA to na pewno nie bluzka, czy coś?
fajne butyFajne te butki ale Stary mówi, że kajaki tylko te czarne zaakceptował nawet od klapków kazał oderwać kwiatki a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś