reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Fajne te butki🤩 ale Stary mówi, że kajaki🥲 tylko te czarne zaakceptował 😆 nawet od klapków kazał oderwać kwiatki 🤣 a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś 🤣
WOW 😍 Kiecka super i buty też - moim zdaniem te czarne faktycznie najlepsze, ale te z „kryształkami” też maja w sobie coś fajnego 😁 i są kolorowe, a ja kocham kolory 🤩

Ciekawe. W sumie ta ankieta to nic przydatnego na dobrą sprawę, bo tam wpisujesz Wasze dane (i przed wizytą jeszcze raz papierowo 🤷🏻‍♀️) oraz historię medyczna, odpowiada się na różne pytania (np. kobiety pytają o leczenie psychiatryczne w przeszłości, a facetów nie 😤), ale w sumie na samej wizycie i tak o to pytają 🤷🏻‍♀️
W Invimedzie ta ankieta była dość długa, więc jedno szczęście, że wysłali mi ją wcześniej na maila ;)

Season 21 Yes GIF by The Voice

Ale czad!!! Gratulacje 💚💚💚

Na mój to jeszcze poczekamy, Ty teraz niedysponowana. @Avy kiedy Ty ruszasz z procedurą?
Właściwie to nie wiem. Wstępnie planujemy na wrzesień. Trudno, zrobimy na nowo część badań, ale już naprawdę miałam tego wszystkiego dość.
W tym miesiącu odpoczywam i jest mi tak dobrze, że nawet chłopu powiedziałam, że na cholerę nam ten dzieciak, ale nie podzielił mojego optymizmu, więc in vitro nadal na tapecie.
Brzuch mnie dzisiaj zaczyna boleć tak jakoś okresowo i nawet przez myśl mi przeszło, że może się uda i @ przyjdzie sama. Byłoby mega :)
A u Was jak sytuacja?

ja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
No to tak:
Majonez, keczup, musztarda, chrzan :D
Makaron, długo, długo nic, ziemniaki, ryż, kasza ;)

reklama
Do góry